Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 7/14 ÝlkÝlk 1234567891011121314 SonSon
138 sonuçtan 61 ile 70 arasý

Konu: Next Super Plus D SMART Kartý Destekleyen Yazýlým 30.09.2007 Yazýlýmlarý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kimse demesede yazýlýmlarýn biyerlerin baskýsýyla (diger forumlarda)kaldýrýldýgý þüphesi hemen hemen herkeste var sanýrým.
    serkan arkadaþýmýzada çok yüklenildigi kanýsýndayým ayrýca.
    Konu balýkcý57 tarafýndan (03-10-2007 Saat 22:13 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý balýkcý57 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kimse demesede yazýlýmlarýn biyerlerin baskýsýyla (diger forumlarda)kaldýrýldýgý þüphesi hemen hemen herkeste var sanýrým.
    Bize firma tarafýndan gerekli bir uyarý ve bilgi gelmedi.Gelirse degerlendiririz ama Sonucta bu yazýlýmlarý next firmasýna yakýnlýgýyla bilinen 2 forum zaten vermiþti.

Kullanan kullandý yazýlýmlarý 1000 eyakýn kiþi indirmiþ kim dönerki eski yazýlýma.Eski yazýlýma donulse bile versiyon hatasý verme gibi durumlarda oluþuyor.

5 gundur yazýlýmý bende kullanýyorum sorun yok.Ne yalan söyleyeyim. Resimide cektim gösteyim . 2 GB USB BELLEKTE üzerinde sorun var hani sorun var denilen problem

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bize firma tarafýndan gerekli bir uyarý ve bilgi gelmedi.Gelirse degerlendiririz ama Sonucta bu yazýlýmlarý next firmasýna yakýnlýgýyla bilinen 2 forum zaten vermiþti.

Kullanan kullandý yazýlýmlarý 1000 eyakýn kiþi indirmiþ kim dönerki eski yazýlýma.Eski yazýlýma donulse bile versiyon hatasý verme gibi durumlarda oluþuyor.

5 gundur yazýlýmý bende kullanýyorum sorun yok.Ne yalan söyleyeyim. Resimide cektim gösteyim . 2 GB USB BELLEKTE üzerinde sorun var hani sorun var denilen problem

güzel açýklama sayýn yöneticim teþekkürler:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Üstat artýk firma arayamaz zira yazýlým her yerde!!!
    Doðru Bilginin Adresi..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý balýkcý57 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Teþekkürler arkadaþým,

Yazýlýmý pazar günü @mach1(Ali kardeþim) hoca vermiþti!.. Hoca'nýn amacý TV'ye her digital platform'un cihazý ayrý ayrý bir cihaz baðlanacaðýna tek cihazla konfor saðlamaktý... Tabii bu düþüncelerle @mach1 yazýlýmý vermiþ ve firma yetkililerininde karþý çýkacaðýný tahmin etmemiþti!.. Zira Yumatu ve birkaç cihazda da NDS kart zaten çalýþýyordu.. Next cihazda neden çalýþmasýn diye düþünmüþtü...

Bende konuyu D-smart bölümünde yaklaþýk bir ay öncesinden gündeme getirmiþ ve takipçisi olmuþtum...

Yazýlýmlar 1.10.2007 Pazartesi günü öðle saatlerinde kaldýrýldý...

Eften-püften bir nedenle kaldýrýlýnca, bende mesaj olarak; "bir sonraki yazýlýmda NDS kart desteði devam ederse bu haberi doðru kabul edeceðim" dedim.

Zaten bu kadar hür düþünceye bile katlanýlamamýþtý ve kýyameti kopardýlar...

Bundan sonra bu yazýlýmý gözünüz gibi saklayýn!.. Flash bellekte saklayýn.. D-smart'ta izlemek istediðiniz zaman programý kurar ve cihaz kalabalýðýna mahkum olmazsýnýz...

Saygýlarýmla.
    Doðru Bilginin Adresi..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý serkanguzel Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Teþekkürler arkadaþým,

Yazýlýmý pazar günü @mach1(Ali kardeþim) hoca vermiþti!.. Hoca'nýn amacý TV'ye her digital platform'un cihazý ayrý ayrý bir cihaz baðlanacaðýna tek cihazla konfor saðlamaktý... Tabii bu düþüncelerle @mach1 yazýlýmý vermiþ ve firma yetkililerininde karþý çýkacaðýný tahmin etmemiþti!.. Zira Yumatu ve birkaç cihazda da NDS kart zaten çalýþýyordu.. Next cihazda neden çalýþmasýn diye düþünmüþtü...

Bende konuyu D-smart bölümünde yaklaþýk bir ay öncesinden gündeme getirmiþ ve takipçisi olmuþtum...

Yazýlýmlar 1.10.2007 Pazartesi günü öðle saatlerinde kaldýrýldý...

Eften-püften bir nedenle kaldýrýlýnca, bende mesaj olarak; "bir sonraki yazýlýmda NDS kart desteði devam ederse bu haberi doðru kabul edeceðim" dedim.

Zaten bu kadar hür düþünceye bile katlanýlamamýþtý ve kýyameti kopardýlar...

Bundan sonra bu yazýlýmý gözünüz gibi saklayýn!.. Flash bellekte saklayýn.. D-smart'ta izlemek istediðiniz zaman programý kurar ve cihaz kalabalýðýna mahkum olmazsýnýz...

Saygýlarýmla.
    Diger forumlarý ve bu konuyu ve mesajlarý okudum yazýlým kalkmasýna bir saat kalana kadar sana neler dediklerini ve senin cevaplarýný iki sitede birden devam ettim senin masum bir soruna bu kadar tepki gösterdiklerini görünce þüphem hepten arttý seni eline sopa alýp bi dövmedikleri kaldý bence hiç yersiz ve gereksiz bir cýkýþ yaptýlar senin birþeyler bildigini olayýn gercek yüzünü açýklar diyemi korktular dogrusu anlýyamadým her neyse luzumsuz tartýþmalardý gerek yoktu dediginiz gibi isteyen kullanýr istemeyen kullanmaz.Saygýlar emegi geçenlere...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Diger forumlarý ve bu konuyu ve mesajlarý okudum yazýlým kalkmasýna bir saat kalana kadar sana neler dediklerini ve senin cevaplarýný iki sitede birden devam ettim senin masum bir soruna bu kadar tepki gösterdiklerini görünce þüphem hepten arttý seni eline sopa alýp bi dövmedikleri kaldý bence hiç yersiz ve gereksiz bir cýkýþ yaptýlar senin birþeyler bildigini olayýn gercek yüzünü açýklar diyemi korktular dogrusu anlýyamadým her neyse luzumsuz tartýþmalardý gerek yoktu dediginiz gibi isteyen kullanýr istemeyen kullanmaz.Saygýlar emegi geçenlere...
    Sektörün içinden gelen biriyim!.. Uzun süreliðine yurtdýþýnda olduðum için geliþmeleri meslekdaþlarým sayesinde takip edebiliyorum...

Forum sayfalarýnda hiçbir zaman açýklamadýðýmýz bilgiler vardýr, bu bilgiler genelde ticari sýr niteliðindedir!.. Yani kullanýcýlarý ilgilendiren hiçbir bilgiyi saklamadým... Tabii isimleri de ulu orta afiþe etmedim..

Bana yüklenmelerinin nedeni birazda buna dayanýyor!.. Ama yüklenenlerin çoðu kime niye yüklendiðini bile bilmiyor! Yani taraftarlýk ve yaðcýlýk yaparak forumdan statü kapmanýn peþindeler bana göre... Çoðuda zamanýn büyük bölümünü evinde bilgisayar karþýsýnda geçiren bunalýmlý tipler..

Ýsmi kendinden menkul þahýs (teleffuz etmek istemiyorum) þöyle deseydi herkes anlar ve daha þýk olurdu;

[Görülen luzum üzerine yazýlýmlar kaldýrýlmýþtýr...]

Donaným hasarýna yol açýyor safsatasý üyeleri kandýrmaktan öteye gitmiyor zira super serisinde donanýma yazýlýmlar zarar veremez... Mimarisi ona göredir..

Diðer taraftan tepkileri gerçekten çok gereksizdi zira "süreç sonunda kararýmý vereceðime" dair yazýlmýþ mesajdý.. Yani bir suçlama kesinlikle söz konusu deðil.. Kýsacasý mesajým bir cümle ve son derece ihtiyatlý bir uslup yazýlmýþtý..

Akýllarda bazý sorular kalmasýn diye bu açýklamalarý yaptým.

Saygýlarýmla.
    Konu serkanguzel tarafýndan (05-10-2007 Saat 01:21 ) deðiþtirilmiþtir.
    Doðru Bilginin Adresi..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

selam ilk verildiði gün yükledim no problem bilginize,saygýlarýmla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar ben de yazýlýmý yükledim. ancak yükledikten sonra bir problem var. bu muhtemelen benim acemiliðimden kaynaklanýyordur. çünkü yeni bir next kullanýcýsýyým. yazýlýmý yükledikten sonra , normalde þifre çözmek için kullandýðým yeþil menü tuþu ve OK butonu kombinasyonu çalýþmamaya baþladý. daha doðrusu yeþil menü tuþuna bastýðýmda bir þey olmuyor. yardýmcý olabilirseniz sevinirim. mutlaka basit bir þeydir ama söylediðim gibi acemiyim. Þimdiden teþekkürler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý arachnoid Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþlar ben de yazýlýmý yükledim. ancak yükledikten sonra bir problem var. bu muhtemelen benim acemiliðimden kaynaklanýyordur. çünkü yeni bir next kullanýcýsýyým. yazýlýmý yükledikten sonra , normalde þifre çözmek için kullandýðým yeþil menü tuþu ve OK butonu kombinasyonu çalýþmamaya baþladý. daha doðrusu yeþil menü tuþuna bastýðýmda bir þey olmuyor. yardýmcý olabilirseniz sevinirim. mutlaka basit bir þeydir ama söylediðim gibi acemiyim. Þimdiden teþekkürler.
    Tekrar yazýlýmý atýnýz.Yazýlýmý attýktan sonra reset atarsanýz iyi olur ben hep öyle yaparým sorun olmuyor

Sayfa 7/14 ÝlkÝlk 1234567891011121314 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri