Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
32 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Forumdaki Yeni Şifre Uygulaması Hakkında

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Forumdaki Yeni Şifre Uygulaması Hakkında

Forumdaki şifrenizi Son 60 gun içinde degiştirmeydiyseniz forum size uyarı verecektir.

Her 60 gun içinde foruma giriş şifrelenizi yenilemeniz gerekmektedir.(Görevli arkadaşlarımızın içinki 30 gundur)

*DAHA ÖNCEKİ
    Şifrenizi unuttuysanız Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. tıklayın!

Şifrelerini kolay bulunabilen 123456 -654321 gibi yada dogum tarihi giren uyelere önlem olarak alınmıştır..

Ayrıca foruma uye olurkenki girilen nasıl olsa kimse için önemli degil 123456 girsem abcde girsem ne olur gibi şifreler artık kullanılmayacaktır.

Tum uyelerimizin bilgisine Buna görevli arkadaşlarımızda hatta ben bile dahildir

ŞİFRELERİNİ DEGİŞTİRMEYENLER FORUMDAN YARARLANAMAYACAKTIR
    Konu Admin tarafından (02-10-2007 Saat 01:42 ) değiştirilmiştir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi olmus eline saglik..yeni sifre mesaji gorunce sasirdim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zabataygatör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iyi olmus eline saglik..yeni sifre mesaji gorunce sasirdim
    Tum kişilerde cıkacaktır Şifre sureniz dolmuştur lütfen guncelleyin diye benim bile 186 gun önce degiştirmişim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim şifrem baygı bir eskiymiş ama iyi oldu degiştirdik hatırlatın serkan usta eline saglık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şifre yenilemesi dogacak sorunlar için herzaman iyidir ama Her 30 günde bi şifre degiştirmek bence güzel degilsüre biraz daha uzun olabilir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı memoc@n Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şifre yenilemesi dogacak sorunlar için herzaman iyidir ama Her 30 günde bi şifre degiştirmek bence güzel degilsüre biraz daha uzun olabilir..
    Üyelern 60 gun.Görevli arkadaşların 30 gundur 1 ci mesajda unuttugum bir nokta olmuş

60 GUNDE 2 Dakikayı şifre ayırmak için artık uyelerimiz birşey demez sanırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende bu gün değiştirdim herkes değiştirsin şifresini gönül rahatlığıyla forumda dolaşsın teşekkürler saygılar,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu tür uygulama eğitimdir zeka geliştirici bunu sıklığa almanız yararlı olabilir
    saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel uygulama

Kullanıcı Bilgi Menüsü

guzel bir uygulama

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri