REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: forum girişinde bağlandığı halde bağlanmamış gibi gözüküyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart forum girişinde bağlandığı halde bağlanmamış gibi gözüküyor

foruma giriş yapıyorum.başarıyla bağlandınız diyor ama nick bölümünde isim gözükmüyor.sanki bağlanmamış gibisin.forumda herhangi bir bölüme girince ancak gözüküyor ve profil bilgilerine o zaman bakabiliyorsun.umarım anlatabilmişimdir.bu sorun bendenmi kaynaklanıyor?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı culuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    foruma giriş yapıyorum.başarıyla bağlandınız diyor ama nick bölümünde isim gözükmüyor.sanki bağlanmamış gibisin.forumda herhangi bir bölüme girince ancak gözüküyor ve profil bilgilerine o zaman bakabiliyorsun.umarım anlatabilmişimdir.bu sorun bendenmi kaynaklanıyor?
    Evet sizden kaynaklanıyor bende veya foruma giren diger kişilerde sorun yok.Çerezleri silin ve internete giriş geçmiş tanımlı bilgileri siliniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür ederim.bunların hepsini yaptım ama yine aynı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı culuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkür ederim.bunların hepsini yaptım ama yine aynı.
    Yaptıktan sonra pc nize reset atın tekrar baglanın.Forumda sorun olsa inanın 25000 bin uye burada yazardı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kosovalı arkadaşım,teşekkür ederim ama yine olmadı.tekrar tekrar virüs taraması yaptım ama yine olmadı.bu sorun başka bir forum da da var maalesef.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kosovalı arkadaşım,teşekkür ederim ama yine olmadı.tekrar tekrar virüs taraması yaptım ama yine olmadı.bu sorun başka bir forum da da var maalesef.
    Bilgisayar bölümünden yardım isteyebilirsiniz.Pcnizde sorun var sanırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilgi ve alakanıza teşekkür ederim.deneyeceğim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynı sorun bendede oldu herşeyi yaptım kosavalı ama malesef nick bölümünde hic adım görükmüyor ancak herangi bir bölüme girdigim zaman görünüyorum yonetici bölümü suan kapalı göremiyorum nasıl bir sorun bu anlamadımki giriyorum hoşgeldiniz dejavu yazıyor ama sayfa geldiginde yine üye olun diye bir yazı cıkıyor nasıl yapacagız bu işi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı DEJAVU®42 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aynı sorun bendede oldu herşeyi yaptım kosavalı ama malesef nick bölümünde hic adım görükmüyor ancak herangi bir bölüme girdigim zaman görünüyorum yonetici bölümü suan kapalı göremiyorum nasıl bir sorun bu anlamadımki giriyorum hoşgeldiniz dejavu yazıyor ama sayfa geldiginde yine üye olun diye bir yazı cıkıyor nasıl yapacagız bu işi
    Explorerda hata yok bende firefoxtada öyle.Firefoxlada deneyebilirsiniz.Burası bedava yayın yapan forum degilki surekli uye olun yazsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla dostum bilmiyorum bende böyle olmaya başladı bir türlüde cözemedim neden kaynaklanıyor firfoxta oyle ie de oyle yani nasıl yaparım billmiyorum usta olan siziniz bir el atarsanız olayı cözersek iyi olacak

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri