REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Birden fazla canak ve lnb kurulumu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Birden fazla canak ve lnb kurulumu

SELAM arkadaslar!
    Sitede oturuyorum ve merkezi uydu sistemi kullaniyoruz.Bu sisteme gecmeden once bir tane canak antenim vardi kaon receiverimle uydu yayinlarini aliyordum.Ancak bireyselden merkezi sisteme donunce canak antenim elimde kaldi ve bunu degerlendirmek istiyorum bunu receivere baglasam ayri bir uydu yayini alabilirmiyim cihazda baglanacak yer var mi? yada mumkunmu lnb ve anten balkonda duruyor bosu bosuna YARDIM LUTFEN arkadaslar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merkezi sistemde anlattığınız şekilde kullanamazsınız ayrı olarak kurup merkeziden gelen kabloyu cıkartıp onun takarak kullanabilirsiniz. balkon yönünüzün aldığı bir uyduya cevirebilirsiniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Keyworker Nickli Üyeden Alıntı
    SELAM arkadaslar!
    Sitede oturuyorum ve merkezi uydu sistemi kullaniyoruz.Bu sisteme gecmeden once bir tane canak antenim vardi kaon receiverimle uydu yayinlarini aliyordum.Ancak bireyselden merkezi sisteme donunce canak antenim elimde kaldi ve bunu degerlendirmek istiyorum bunu receivere baglasam ayri bir uydu yayini alabilirmiyim cihazda baglanacak yer var mi? yada mumkunmu lnb ve anten balkonda duruyor bosu bosuna YARDIM LUTFEN arkadaslar
    merkez sistemden gelen kabloya diseqC swich takacaksınız bu kabloyu pareler olarak türksat için A Giriş Hatb. 13 için B girişine baglanacak yani tek kabloyu çift giriş haline sokacaksınız.3 çanak için diseqC C veya D Olabilir aynı şekilde cihazdanda diseqC ayarı yapacaksınız. yüzde yüz merkezi sistemle kendi canak antenin çalışır... yapanazsanız şekil çizer gönderirim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Iyi Aksamlar oncelikle ilginizden dolayi tesekkur ediyorum.Foruma yeni katildim,bagimlilik yapacak gibi geliyor ,guzel faydali bir site.
    Evet baglamak istiyorum, su an icin merkezden gelen uydu kablosundan Turksat 1c ve Hotbird uydu yayinlarini almaktayim,eger olursa atil durumdaki Lnb ve antenle hangi uydu yu alabilirim balkon kuzey yonune dogru bakiyor,ayrica kurulum semasini vereceginizi soylemistiniz ,sizin yonlendirmeleriniz bekliyorum
    Konu Keyworker tarafından (23-01-2006 Saat 21:35 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

biraz acele resmi düzenledim kablo girişini Bu şekilde yaparsanız hem merkezi sistemden hemde normal çanak antenden yayın alabilirsiniz.

3. anteni Hispasat uydusuna ayarlayabilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı safrannext Nickli Üyeden Alıntı
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

biraz acele resmi düzenledim kablo girişini Bu şekilde yaparsanız hem merkezi sistemden hemde normal çanak antenden yayın alabilirsiniz.

3. anteni Hispasat uydusuna ayarlayabilirsiniz.
    üstad matık güzelde coğu marka swichlerde bu sistem işe yaramıyor özellikle çin malı kullanıldı ise ama yinede arkadaş bir denesin umarım çalışır (

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tiker arkadaşım ben bir kaç swichlerde denedim oldu genelde next markalarda sorun olmuyor.çin malı denememiş olabilirim...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri