REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/6 İlkİlk 123456
56 sonuçtan 51 ile 56 arası

Konu: KKE +Sorunları Ve Cevapları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    1 ci mesajda ne yazıyor Paket Gunde 2-3 defa *** degiştrdigi için Manuel olarak Keyleri giriniz.Keylere BURADAN Ulaşabilirsiniz diyor demi.Biz kke peşinde koşamayız bir paket degiştirdi diyede sürekli sayfaya girip softcammı duzenleyelim.

Biz kke düzenledik diyelim 2 saat sonra şifre degiştiriyor yazık degilmi forumun databasesinde duran dosyalara elle girini keyleri

Az önce guncelledim yine degiştirdi. d+ hariç diger paketler durduguna göre sorun yok ozaman
    Açıklama için tesekkurler açıklayıcı olmuş eline sağlık !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta bugünkü yok mu acaba????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

D+ OK-Premier ok-Polsat yeni keyleri olan softcam 1 ci mesajda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta degişmiş kontorol eder misin??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı şalğam Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta degişmiş kontorol eder misin??
    Arkadaşım bak bundan önceki mesajımdada söyledim elle girin keyleri softcam peşinde kosamam konuyu kapattırma bana 100 defa mı yazayım ala ala biraz anlayışlı olun ya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben herzaman gerekli acıklamayı yapmama ragmen d+ kanalları yüzünden surekli pm lerde veya konuda softcamı guncelle diye anlamsız mesajlar olmakta. KKE Dosyalar bundan böyle kapalı konuda verilecek olup guncellenme tarihi yazacaktır. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu kapanmıştır
    Konu Simba tarafından (02-10-2007 Saat 08:10 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 6/6 İlkİlk 123456

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri