Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon
57 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: KKE +Sorunları Ve Cevapları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı şalğam Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şimdi yükledim usta açmıyor

usta degişmiş kontorol eder misin????
    Neyi açmıyor? Biss ise kendiniz ekleyin.Kke yi ben başka siteden aldım.Gunduz verildiginden d+ açmayabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yokmu güncek keyler

kosovalı bana sunny 9030 cız adam gibi bir yazılım lazım ne olur bana yardımcı olurmusun teşekkür ederim

nerden aldım şu antika sunny anlamadım
    Konu Simba tarafından (23-09-2007 Saat 22:46 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ugurdikdonek Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nerden aldım şu antika sunny anlamadım
    Sunny modarator ben degilim fazla bilgim yok 9000 serisi ile ilgili.Hcakır ve cavuş ozkan sizlere yardımcı olacaktır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ugurdikdonek Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kosovalı bana sunny 9030 cız adam gibi bir yazılım lazım ne olur bana yardımcı olurmusun teşekkür ederim
    Buraya baktınızmı
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bi sorum olacaktı.son zamanlarda bu KKE dosyaları yani keyler niye verilmiyor.şifremi değişmiyor acaba.ben deneyemedim 5 gündür.merak ettim şifrelermi değişmiyorda KKE keyleri verilmiyor.saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eslord Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bi sorum olacaktı.son zamanlarda bu KKE dosyaları yani keyler niye verilmiyor.şifremi değişmiyor acaba.ben deneyemedim 5 gündür.merak ettim şifrelermi değişmiyorda KKE keyleri verilmiyor.saygılar
    KKE Dosyalarında sadece degişen d+ kanalları bu kanallar artık 3 defa falan *** degiştiremeye başldı surekli kanalıon basında duramayızki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta şim di yükledim degişmiş bikon torol edermisin bizahmet ???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı şalğam Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta şim di yükledim degişmiş bikon torol edermisin bizahmet ???
    1 ci mesajda ne yazıyor Paket Gunde 2-3 defa *** degiştrdigi için Manuel olarak Keyleri giriniz.Keylere BURADAN Ulaşabilirsiniz diyor demi.Biz kke peşinde koşamayız bir paket degiştirdi diyede sürekli sayfaya girip softcammı duzenleyelim.

Biz kke düzenledik diyelim 2 saat sonra şifre degiştiriyor yazık degilmi forumun databasesinde duran dosyalara elle girini keyleri

Az önce guncelledim yine degiştirdi. d+ hariç diger paketler durduguna göre sorun yok ozaman

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    1 ci mesajda ne yazıyor Paket Gunde 2-3 defa *** degiştrdigi için Manuel olarak Keyleri giriniz.Keylere BURADAN Ulaşabilirsiniz diyor demi.Biz kke peşinde koşamayız bir paket degiştirdi diyede sürekli sayfaya girip softcammı duzenleyelim.

Biz kke düzenledik diyelim 2 saat sonra şifre degiştiriyor yazık degilmi forumun databasesinde duran dosyalara elle girini keyleri

Az önce guncelledim yine degiştirdi. d+ hariç diger paketler durduguna göre sorun yok ozaman
    Açıklama için tesekkurler açıklayıcı olmuş eline sağlık !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta bugünkü yok mu acaba????

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri