REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Telekomun engellediği siteler artık problem değil buyurun deneyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Telekomun engellediği siteler artık problem değil buyurun deneyin

Türk forumlarında ilk kez supersatforum farkıyla nasılmı aşağıdaki adımları takip ederek deneyin

1-Şirketinizin yada servis saglayıcınız tarafından yasaklanan bir siteye hiçbir dns ya da windovs host dosyası ayarı yapmadan erişmek istıyorsanız öncelikle web tarayıcınızın adres satırına Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yazıp enter tuşuna basın

2-İşte engellemelere meydan okuyan siteye girdik iamunblocked.com sayesinde harici bir sanal sunucu yardımıyla baglantınıza uygulanan kısıtlamaları aşabilirsiniz.Bu site aracılığıyla açmak ıstediğiniz adresler engelsiz bir bilgisayar tarafından size ulaştırılacak .Denemek için sayfanın adres satırına Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yazın buyurun bakın sonuc ortada.

3-Adres yazdıktan sonra web tarayıcınızın git butonuna yada enter tuşuna bastığınızda karşınızda türk telekomun engelleme sayfası değil wordpress.com un geldiğini goreceksiniz.
    Bu program sayesinde hangi bilgisayarda olursanız olun internet erişiminiz varsa hiçbir ayar yapmadan engelsiz internet kullanabileceğinizi unutmayın:45:
    Konu gacvokem tarafından (02-10-2007 Saat 16:26 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkurler.deneyelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben teşekkür ederim denemeniz sonucunda sonucu yazarsanız iyi olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ewt denedim gerçekten çok güzel çalışıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yusufcuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ewt denedim gerçekten çok güzel çalışıyor
    ok))

Kullanıcı Bilgi Menüsü

daha sonra denesem olmazmı
    teşekürler paylaşımın için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çalışıyor teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için sağol

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bu Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adlı site niye kapatılmış acaba bir bilginiz varmı ben pek bir şey anlamadım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ya ben bu Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresine direk girebiliyorum engelleme falan yok

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri