Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon
110 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: GoldMaster 11000-20000-30000(Tüm Seri)POLSAT-BİSS-KanallarınıAçan Yazılım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ertinn Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım, Aciko yazılımlarından RF çıkışı alabilmen için kumandanın en altta sol tarafındaki TV/SAT tuşuna bastığında normal arakablosu ile RF çıkşı alabilirsin. GM yazılımlarında bu sorun yok. Bilgilerinize.
    Kosovalı ve Emmi Kardeşler,
    İlgilendiğiniz için çök teşekkür ederim. RF çıkışı için TV/Sat tuşuna onlerca kez bastım ama olmadı.
    Cihazıma GM 11400 CIM, yani kendi yazılımını yükleyince sirüs kanallarını alamıyorum. Onun için bir öneriniz olacak mı?
    Saygı ve Selamlar. :49:
    Ac 5225 Yükleyin aciko bölümünde var bu yazılım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İlgilendiğiniz için çök teşekkür ederim. RF çıkışı için TV/Sat tuşuna onlerca kez bastım ama olmadı.
    Cihazıma GM 11400 CIM, yani kendi yazılımını yükleyince sirüs kanallarını alamıyorum. Onun için bir öneriniz olacak mı?
    Saygı ve Selamlar.

Arkadaşım, Aciko 4225 SKY yazılımı yükledikten sonra TVni boş özelliklede yerel yayınların olmadığı bir yere ayarla. Yerel yayınlar uydu yayınını parazitleyerek bozuk gösterebilir. Örneğin 0 kanalında 69'a tvni ayarla. Sonrada uydu alıcındaki RF çıkış bölümünde de 69'u ayarla. Genellikle fabrika ayarlarında burası 38'e ayarlanır. Ya da önce uydu alıcını 69'a ayarla, sonrada tv den arama yaptır. Yayını bulunca hafızaya al tv de. Artık uydu alıcını açtığında seçtiğin kanala gelip TV/SAT tuşuna bastığında yayını alabilirsin. İyi seyirler.
    Saygılar.
    Konu Simba tarafından (15-10-2007 Saat 15:13 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tps lerden falan vaz gectik şu cihazlar bi dogru dürüst sirusu kendi yazılımı ile acsa yeter

Kullanıcı Bilgi Menüsü

11200 iş yapmazmı bu yazılım?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

s.a hocam 11400 acaba hundayı 13000 le aynı mı değilse hundaiye hangı yazlım uyar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı _osman_ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    s.a hocam 11400 acaba hundayı 13000 le aynı mı değilse hundaiye hangı yazlım uyar
    Aynı degil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    11200 iş yapmazmı bu yazılım?
    Malesef

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Malesef
    ben bu cihazı çöp yapacagım artık zamanı geldi
    ne yazılım çıkıyor nede yazılım uyuyor artık bir işe yaramıyor
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 11400

11400cim 26.12.2006 sirus ok d+ ok bis ok,bilginize ben bu yazılımı kulanıyorum orjinal menü polsatı acmaz.Bu yazılım bu forumda yoktur
    Konu ahil tarafından (17-10-2007 Saat 11:43 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar 20200FTA serisi tps yazılımlar yok mu.

Sayfa 3/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri