Arkadaşlar, GM 11400 cimin yazılımında tek satı çalıştığı için BİSS keyin ikinci bölümü E'den başlayarak yazarsanız izleyebilirsiniz. İNXTV' yi. Bilgilerinize.
Saygılar.
 Teşekkur:  0
 Teşekkur:  0

Arkadaşlar, GM 11400 cimin yazılımında tek satı çalıştığı için BİSS keyin ikinci bölümü E'den başlayarak yazarsanız izleyebilirsiniz. İNXTV' yi. Bilgilerinize.
Saygılar.

slm 9400vcı2 ler için bir yazılım varmı

yazılımlar için sağolun ellerinize kollarınızı sağlık

işte goldmastır ın gerçek yüzü ne yazıktır ki yöneticimiz
serkan usta bi nebze 100 binlerce madurun birşeyler izleyebilmesi
için 2006 yazılımına dönün demek zorunda kalmıştır yazıklar olsun
bu firmaya yöneticimede binlerce madur adına teşekkür ediyorum
 Goldmaster Yonetıcıleri
 Goldmaster Yonetıcıleri
				yuh olsun goldmastera.adamlar next e yazılım ustune yazılım cıkartıyo,goldmaster ayakta uyuyo.pismanım gm aldıgıma.tps yı nextte ızleyen arkadaslarım var ama goldmaster da ben ızleyemıyorum.bukadar gm kullanıcısını magdur edemezsınız.burdan tüm goldmaster calısanlarınadır bu uyarım.11000 serileri basta olmak üzere tum modellerine yazılım cıkar.ve bi modeli yeni cıkarttıgında bi onceki modelini ezme.

Yazılımda neyi actıgı belirtilmiş fazla acıklama yapmaya gerek varmıherkes yana yana bu yazılımları arıyor nisan 2006 yazılımları nerede diye bizde verdik isteyen hustler yazılımınıda atabilir başka alternatifyok

serkan ustama sonsuz sevgiler verdigi emek için cok teşekkür ederim
fakat bu 11000 20000 30000 serilerini firma görmüyomu acaba bu millete eziyet cektiriyorlar onu anlamadım bu cihazları cöpe atcaz bu gidişle malesef
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri