Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon
110 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: GoldMaster 11000-20000-30000(Tüm Seri)POLSAT-BİSS-KanallarınıAçan Yazılım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Üstatlar kafam iyicene karıştı;

Aciko 5225 sky uydu cihazıma gm menulü yazılım atıydım. Şimdi Tps ler gitti bundan sonra ben yazılımları forumda hangi sayfadan takip edeyim aciko bölümündenmi yoksa goldmasterdanmı bir yardımcı olursanız cok sevinicem. forum içinde bir oraya bir buraya koşuşturup becerememek sıkıntı verdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu golmasrer 11000 serisi cıvıttı artık acikoda olmasa millet yandı arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kompetankedi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Üstatlar kafam iyicene karıştı;

Aciko 5225 sky uydu cihazıma gm menulü yazılım atıydım. Şimdi Tps ler gitti bundan sonra ben yazılımları forumda hangi sayfadan takip edeyim aciko bölümündenmi yoksa goldmasterdanmı bir yardımcı olursanız cok sevinicem. forum içinde bir oraya bir buraya koşuşturup becerememek sıkıntı verdi.
    hangi yazılımı kullandıysan ondan takip etcen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hayır açmaz
    peki bu çihaza uygun bi yazılım varmı acaba
    multilerle ilgili yardımcı olursanız sevinirim
    10 güne kadar seyrediyordum fakat şimdi seyredemiyomilgilenirseniz sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı arife Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    peki bu çihaza uygun bi yazılım varmı acaba
    multilerle ilgili yardımcı olursanız sevinirim
    10 güne kadar seyrediyordum fakat şimdi seyredemiyomilgilenirseniz sevinirim
    Şu an için hayır arkadaşım.Yeni yazılımın gelmesini bekleyeceksiniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Şu an için hayır arkadaşım.Yeni yazılımın gelmesini bekleyeceksiniz..
    sağol usta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn GM 11400 CIM ile ilgili

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    GoldMaster 11000-20000-30000 D+ VE POLSAT Kanallarını Açan Yazılım

*ACİKO MAVİ MENULU

Yazılımı GM 11300-11400-15300-15400-20300-20400-30300 SKY CİHALAR KULLANABİLİR

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    YAZILIMI ATTIKTAN SONRA YAPMANIZ GEREKENLER
    *Yazılımı attıktan sonra Cihazda kumanda çalışmama kanal ilerlememe gibi şeyler olursa Bu Dosyayı mutlaka yazılımdan sonra atınız
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    *Emu aktivasyon kodu menu 7777 tuşlarsanız altta yeşil ısık yanakcaktır.
    *Emuya menu 6382 master kodunun dısından modul arabirimi yerinde *** code(video link) Bölümündeden ulaşabilirsiniz..

*YAZILIMI ATTIKTAN SONRA YENİ KEYLERİN AKTİF OLABİLMESİ İÇİN *** BÖLÜMÜNE GİRİNCE TV RADİO TUSUNA BASMANIZ GEREKMEKTEDİR..

Yazılımdaki Eksiklikler Ve Artılar
    -D+ VE Polsat Kanalları Güncel *** Girerek Açar
    -Biss Şifreleme Sistemi var tek haneyle girebilirsiniz
    -Hustler Tv Kanalları Açmaz

-Aşağıdakide GM 11400 cimin kendi yazılımıdır.
    Selam Serkan Kardeş,
    Ben cihazıma ACİKO yazılımı attım istediğim sonucu alamadım. Birincisi TPS leri açamıyorum, ikincisi ben cihazdan TV ye video ara kablosu kulanarak izliyordum yazılımı değiştirdikten sonra malesef video ara kablosu ile izleyemiyorum. Bu iki sorunumu çözebileceğim yardımlarınız olursa çok sevineceğim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ertinn Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selam Serkan Kardeş,
    Ben cihazıma ACİKO yazılımı attım istediğim sonucu alamadım. Birincisi TPS leri açamıyorum, ikincisi ben cihazdan TV ye video ara kablosu kulanarak izliyordum yazılımı değiştirdikten sonra malesef video ara kablosu ile izleyemiyorum. Bu iki sorunumu çözebileceğim yardımlarınız olursa çok sevineceğim.
    Aciko yazılımında tpsler acmaz ve rf cıkısı yoktur.Bunun için gm 11400 yazılımı yukleyiniz.1 ci mesajda var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2 TV/SAT Tuşunu Kullan

Alıntı ertinn Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selam Serkan Kardeş,
    Arkadaşım, Aciko yazılımlarından RF çıkışı alabilmen için kumandanın en altta sol tarafındaki TV/SAT tuşuna bastığında normal arakablosu ile RF çıkşı alabilirsin. GM yazılımlarında bu sorun yok. Bilgilerinize.

Kosovalı kardeş sanada çok teşekkürler yazılımları bir araya toplamışsın. İyi olmuş.
    Saygılar.:45:
    Konu emmi tarafından (05-10-2007 Saat 19:39 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart GM 11400 CIM Problemi

Arkadaşım, Aciko yazılımlarından RF çıkışı alabilmen için kumandanın en altta sol tarafındaki TV/SAT tuşuna bastığında normal arakablosu ile RF çıkşı alabilirsin. GM yazılımlarında bu sorun yok. Bilgilerinize.
    Kosovalı ve Emmi Kardeşler,
    İlgilendiğiniz için çök teşekkür ederim. RF çıkışı için TV/Sat tuşuna onlerca kez bastım ama olmadı.
    Cihazıma GM 11400 CIM, yani kendi yazılımını yükleyince sirüs kanallarını alamıyorum. Onun için bir öneriniz olacak mı?
    Saygı ve Selamlar. :49:
    Konu ertinn tarafından (05-10-2007 Saat 20:39 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 2/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri