Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 11/11 İlkİlk ... 234567891011
110 sonuçtan 101 ile 110 arası

Konu: GoldMaster 11000-20000-30000(Tüm Seri)POLSAT-BİSS-KanallarınıAçan Yazılım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler yeni yazılımlar yeni çözebilir şifreler bekliyoruz.kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bu seriye GM firması artık sanırım yazılım vermiyecek. Çünkü ürettiği seriyi 100 bine dayadı. Bunlara yazılım vermek ayrı bir sorun firma için tabi. Bende beklemekten yorulduğum için alıcımı değiştirdim. Uydudan günceliyor şimdilik.
    Onun için kendimizi boşa yormayalım beklemekten. Ya alıcınızı değiştireceksiniz, ya da elinizdekiyle idare edeceksiniz.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2

emeğiniz ve paylaşımınız için teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ArdaŞlar Ben DÜn Goldmaster 30300 Sky Cİhazıma 22.12.2007 Yazılımını Attım Polsatları AÇmak İÇİm *** BÖlÜmÜne GİrdİĞİmde ıdent 7101 00-01 10-11 *** GİrİŞlerİnden 10 Ve 11 İÇİn Olanı Gİrdİm 00 Ve01 Olanına Dokunmadım Ancak Polsatları AÇamadım Acaba Yazılımdan Mı Kaynaklanıyor . LÜtfen Yardım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili üstadlar 30300 cı yazılımı yüklediğim taktirde ben thor uydusundaki digi tv paketini güncel *** girerek seyir edebilirmiyim kolay gelsin!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Yazılımdan

Alıntı kenannn_22 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ArdaŞlar Ben DÜn Goldmaster 30300 Sky Cİhazıma 22.12.2007 Yazılımını Attım Polsatları AÇmak İÇİm *** BÖlÜmÜne GİrdİĞİmde ıdent 7101 00-01 10-11 *** GİrİŞlerİnden 10 Ve 11 İÇİn Olanı Gİrdİm 00 Ve01 Olanına Dokunmadım Ancak Polsatları AÇamadım Acaba Yazılımdan Mı Kaynaklanıyor . LÜtfen Yardım.
    Kardeş sen sorunlu yazılımı yüklemişsin. O tarihli yazılım malesef nagra2 yi desteklemediği için açamıyorsun. Sen şimdi polsatları izlemek için 04.04.2006 tarihli yazılımı yüklemen gerekiyor. Şifreleride 10 ve 11. satırlara yaz izlersin. Kolay gelsin.:45:

k-huso kardeş bende thor uydusu olmadığı için sorunu malesef cevaplıyamıyacağım için üzgünüm. İstersen formu bir araştır. Thor uydusunda şifrelerle izlenen paketler hangi şifreleme sistemini kullanıyorlar, ona göre yazılım yüklemen gerekebilir. Biliyorsun 2006 Aralığından bu yana bu seriye yazılım verilmedi malesef. Aralık yazılımı Sirius uydusu için verilmişti ama sorunluydu bildiğim kadarıyla. Bilgilerinize.:49:
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

k-huso kardeş bende thor uydusu olmadığı için sorunu malesef cevaplıyamıyacağım için üzgünüm. İstersen formu bir araştır. Thor uydusunda şifrelerle izlenen paketler hangi şifreleme sistemini kullanıyorlar, ona göre yazılım yüklemen gerekebilir. Biliyorsun 2006 Aralığından bu yana bu seriye yazılım verilmedi malesef. Aralık yazılımı Sirius uydusu için verilmişti ama sorunluydu bildiğim kadarıyla. Bilgilerinize.:49:
    Saygılar.[/COLOR][/B][/QUOTE]

TEŞEKKÜRLER ÜSTADIM ANLAŞILAN BEN BU MAKİNEYİ ELDEN ÇIKARMAK BAŞKA ALTARNATFİM KALMADI KOLAY GELSİN !!!!!!! BİLGİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ntv spor ispanya lig maçlarındaki şifreyi çözebiliyormusunuz. bende goldmaster 11300cı var bu markadaki dijital kullanan arkadaşlar seyredebiliryormu acaba seyreden nasıl çözdü. yardımcı olursanız sizlere müteşekkür olurum. iyigünler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cimbom771977 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar ntv spor ispanya lig maçlarındaki şifreyi çözebiliyormusunuz. bende goldmaster 11300cı var bu markadaki dijital kullanan arkadaşlar seyredebiliryormu acaba seyreden nasıl çözdü. yardımcı olursanız sizlere müteşekkür olurum. iyigünler
    Menu 6382 yap.Acılana kod menusunden tv radio kısmına girerek Biss yerine gir ilk satıra ntv kodu girersen kanal acılır.Dikkat et diger biss kodlar varsa onlarıda sil.

Yazılım olarak 2006 nisanda cıkmış yazılımı kullan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu güncelliğini yitirdiğinden kapanmıştır.
    Saygılar.

Sayfa 11/11 İlkİlk ... 234567891011

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri