Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: tirübündeki yanlýþ pankart

Kullanýcý Bilgi Menüsü

No tirübündeki yanlýþ pankart

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Ruslar’ýn tribününe
    Fenerbahçe için büyük önem taþýyan CSKA Moskova karþýlaþmasý öncesi tribünlerde pankart krizi çýktý. Ruslar’ýn bulunduðu kale arkasý tribününe bir grup Galatasaraylý tarafýndan açýlan, “Moskovalý Aslanlar, CSKA’ya baþarýlar diler” pankartýný gören Fenerbahçeli taraftarlar çýlgýna döndü. Hep birlikte yoðun bir tezahürata baþlayan Sarý-Lacivertliler, pankartýn kaldýrýlmasýný istedi. Bu yoðun tezahürat üzerine 20 dakika sonra pankart tribünden indirildi.

Lütfen mesajlardaki üslüblara özen gösterelim saygýlar,
    Konu ruzgarm tarafýndan (03-10-2007 Saat 10:06 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yahu sen once kendine basarilar dile ,dilede sion gibi 3.sinif takimi yen

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben fenerbahceden benden daha fazla nerfret eden býr kýsý daha olsun ýnanmýyorum ama býr gevur takýmýnada basarýlar dýlemek ýnsaný fenerbahcelýden daha kotu býrý yapar basarýlar dýlýyorum sonuna kadar tum turk takýmlarýna

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaslar bunun daha önce cok örneyi olmuþtu fenerbehcenin gs rakiplerine baþýrýlar diledigi gibi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý istismar Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ben fenerbahceden benden daha fazla nerfret eden býr kýsý daha olsun ýnanmýyorum ama býr gevur takýmýnada basarýlar dýlemek ýnsaný fenerbahcelýden daha kotu býrý yapar basarýlar dýlýyorum sonuna kadar tum turk takýmlarýna
    fenerbahceliden daha kotu yapar nedemek ..ayip oluyor ama yazdiklarina dikkat et

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benzeri pankartý fenerliler açtýðýnda onlar terbiyesiz olmamýþtý buna ne demeli

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hallederiz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    benzeri pankartý fenerliler açtýðýnda onlar terbiyesiz olmamýþtý buna ne demeli
    kim yaparsa terbiyesizlik

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar lütfen açýlan pankartý kim olursa olsun hoþ bir pankart deðil herzaman dediðimiz gibi eðitim þart böyle fanatik taraftarlar olduðu müddetçe daha çok pankartlar açýlýr.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zabataygatör Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yahu sen once kendine basarilar dile ,dilede sion gibi 3.sinif takimi yen
    arkadaþlar ülkelerin takýmlarý ile ilgili dünyadaki tüm futbol severler artýk bilgi sahibi .hangi ülkede hangi takýmlar ezeli rakip bunu futbolu takip edenler bilir.Bunu CSKA'lý taraftarlarýn yaptýðý açýk ve ortada .Bu konuda birbirimize laf atmanýn ortamý germenin bir alemi yok.Ben gs taraftarýyým ;ama fb'nin avrupa maçlarýndan bu sene keyif alýyorum.bu durum beni ilgilendirir desteklerim desteklemem ama iyi oynayan takýmý alkýþlarým ve onu keyifle izlerim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iþte bakýn insanlarýmýz nekadar dar görüþlü sevgili arkadaslar herkes illaki bir takýmý tutacak veya sevecek diye bir kural yok isteyen sever istemeyende sevmez gs laf atacaklarýna onlar gs nin avrupada yaptýðý basarýlarý yapsýnlar ondan sonra söz hakký verilir UEF.+ SÜPERKUPA HOÞCAKALIN

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri