REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
21 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Beşiktaş-Porto Maçı.......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

malesef golü yedik ve maç bitti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bütün emekler buşa gitti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fenerbahce gibi hic bir takım olamaz kac yıldan beri olan seyler bunlar oynamak önemli değil önemli olan sonuç

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bütün emekler buşa gitti
    hayır hiç olmasa yenilme ülke puanı var para var uefaya katılmak
    var valla yıllardır bu beşiktaştan birşey anlayamadım avrupada
    bildim bileli hep ayın şey oluyor hep son anlarda yeniliyor galip de olsa
    son dakikalarda iki tane gol yiyebiliyor çok ilginç:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

müstehaktır arkadaŞlar....boşuna üzülmeye gerek yok....sen teknik direktör olarak 29 yaşında ,juventus forması giyen ve türkiyeye gelmeye hevesli olan -ki italyanlar türkiyeye gelmeyi tercih etmez- nicola legrottaglie'nin alınmasına müsaade etmez onun yerine 33 yaşına gelmiş,fransanın alt düzey takımlarında forma giymiş diatta yı alırsan ve o adamda 2 maçta ne mal olduğunu belli etmişse dolayısıylada şampiyonlar liginde oynatamıyorsan, ayrıca kardeşi real madridde oynuyo diye giderde higuaini zorla aldırırsan takıma -ki yönetim o dönemde brezilyadan ismini öğrenemediğim birisiyle el sıkışmak üzereydi- ve aldırdığın bu adamı ligde dahi doğru düzgün oynatmıyosan bu sonuçlara katlanırsın sayın sağlam....bugün sahada porto diye bi takım yoktu...gerçekçi olalım...esas oğlan (quaresma) ve etrafında gezinen 10 tane adam vardı sahada...buna rağmen adamlar 7 tane çok net gol pozisyonuna girdiler...neymiş efendim kafa kafaya oynamışız...futbol oynamak demek haymana beygiri gibi ordan oraya koşmak değildir...senin karşında doğru düzgün bi takım yokken 7 tane net pozisyon veriyosan ve girdiğin topu topu 2 net pozisyonuda beceriksizce atamıyorsan yapacak bişey yok...gerçekleri gelecek maçta herkes görecek...karşımıza ilk defa adam gibi bi takım çıkacak...liverpool...bakalım sayın sağlam o maçtan sonra demeç verebilecek yüzü bulabilecekmi yoksa hemen yarın istifa mektubunu yazıp geçmişte bizlerde bıraktığı iyi izleri daha fazla madara etmeden beşiktaş sahnesinden çekilecekmi???? takdir kendinindir.... selametle....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla çok üzüldüm ya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ya anlamıyorum arkadaş o kadar top peşinde koştur adamlara top oynatma gel maçın bitimine 1 dakka kala gol ye olmaz ya böyle bişe resmen enayiymiş gibi oldu adamlar geldi boş beleş bi gol attı aldı 3 puanı gitti..Beşiktaşında avrupa hayelleri suya düştüüüü....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    müstehaktır arkadaŞlar....boşuna üzülmeye gerek yok....sen teknik direktör olarak 29 yaşında ,juventus forması giyen ve türkiyeye gelmeye hevesli olan -ki italyanlar türkiyeye gelmeyi tercih etmez- nicola legrottaglie'nin alınmasına müsaade etmez onun yerine 33 yaşına gelmiş,fransanın alt düzey takımlarında forma giymiş diatta yı alırsan ve o adamda 2 maçta ne mal olduğunu belli etmişse dolayısıylada şampiyonlar liginde oynatamıyorsan, ayrıca kardeşi real madridde oynuyo diye giderde higuaini zorla aldırırsan takıma -ki yönetim o dönemde brezilyadan ismini öğrenemediğim birisiyle el sıkışmak üzereydi- ve aldırdığın bu adamı ligde dahi doğru düzgün oynatmıyosan bu sonuçlara katlanırsın sayın sağlam....bugün sahada porto diye bi takım yoktu...gerçekçi olalım...esas oğlan (quaresma) ve etrafında gezinen 10 tane adam vardı sahada...buna rağmen adamlar 7 tane çok net gol pozisyonuna girdiler...neymiş efendim kafa kafaya oynamışız...futbol oynamak demek haymana beygiri gibi ordan oraya koşmak değildir...senin karşında doğru düzgün bi takım yokken 7 tane net pozisyon veriyosan ve girdiğin topu topu 2 net pozisyonuda beceriksizce atamıyorsan yapacak bişey yok...gerçekleri gelecek maçta herkes görecek...karşımıza ilk defa adam gibi bi takım çıkacak...liverpool...bakalım sayın sağlam o maçtan sonra demeç verebilecek yüzü bulabilecekmi yoksa hemen yarın istifa mektubunu yazıp geçmişte bizlerde bıraktığı iyi izleri daha fazla madara etmeden beşiktaş sahnesinden çekilecekmi???? takdir kendinindir.... selametle....
    hep medya yapıyor ustam yok iyi oynamış ne yazar iyi oynayana kim puna
    veriyor veya para veriyor kazanamasan starın yorumcularını bi dinleyin allah
    aşkına gülünç şeyler söyliyor yok iyi oynamış yok pozisyona girmiş geçin bunları kardeşim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazık oldu yazık adamlar futboldan ne paralar alıyorlar fakat ne yazıkki işlerini bir türlü yapamıyorlar futbolcuların işi o ya anlamıyorum işini en iyi nasıl yaparız diye uğraşmıyorlar sadece popüler nasıl kalırız diye uğraşıyorlar profesyönellik yok abi bizim futbolcularda önce kafamızı bir değiştirmemiz lazım profesyönel olmak lazım ama ne yazıkki nasıl öğrenecekler bakalım futbolu futbol gibi oynamak lazım biraz yabancı takımları izlesinler ders alsınlar bu bütün takımlarımız için geçerli saygılar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben maci segredemedim.yazik olmus son dakikalarda yemis golu.bari berabere bitseyi

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri