malesef golü yedikve maç bitti
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
malesef golü yedikve maç bitti
Bütün emekler buþa gitti![]()
fenerbahce gibi hic bir takým olamaz kac yýldan beri olan seyler bunlar oynamak önemli deðil önemli olan sonuç
hayýr hiç olmasa yenilme ülke puaný var para var uefaya katýlmak
var valla yýllardýr bu beþiktaþtan birþey anlayamadým avrupada
bildim bileli hep ayýn þey oluyor hep son anlarda yeniliyor galip de olsa
son dakikalarda iki tane gol yiyebiliyor çok ilginç:49:
müstehaktýr arkadaÞlar....boþuna üzülmeye gerek yok....sen teknik direktör olarak 29 yaþýnda ,juventus formasý giyen ve türkiyeye gelmeye hevesli olan -ki italyanlar türkiyeye gelmeyi tercih etmez- nicola legrottaglie'nin alýnmasýna müsaade etmez onun yerine 33 yaþýna gelmiþ,fransanýn alt düzey takýmlarýnda forma giymiþ diatta yý alýrsan ve o adamda 2 maçta ne mal olduðunu belli etmiþse dolayýsýylada þampiyonlar liginde oynatamýyorsan, ayrýca kardeþi real madridde oynuyo diye giderde higuaini zorla aldýrýrsan takýma -ki yönetim o dönemde brezilyadan ismini öðrenemediðim birisiyle el sýkýþmak üzereydi- ve aldýrdýðýn bu adamý ligde dahi doðru düzgün oynatmýyosan bu sonuçlara katlanýrsýn sayýn saðlam....bugün sahada porto diye bi takým yoktu...gerçekçi olalým...esas oðlan (quaresma) ve etrafýnda gezinen 10 tane adam vardý sahada...buna raðmen adamlar 7 tane çok net gol pozisyonuna girdiler...neymiþ efendim kafa kafaya oynamýþýz...futbol oynamak demek haymana beygiri gibi ordan oraya koþmak deðildir...senin karþýnda doðru düzgün bi takým yokken 7 tane net pozisyon veriyosan ve girdiðin topu topu 2 net pozisyonuda beceriksizce atamýyorsan yapacak biþey yok...gerçekleri gelecek maçta herkes görecek...karþýmýza ilk defa adam gibi bi takým çýkacak...liverpool...bakalým sayýn saðlam o maçtan sonra demeç verebilecek yüzü bulabilecekmi yoksa hemen yarýn istifa mektubunu yazýp geçmiþte bizlerde býraktýðý iyi izleri daha fazla madara etmeden beþiktaþ sahnesinden çekilecekmi???? takdir kendinindir.... selametle....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ya anlamýyorum arkadaþ o kadar top peþinde koþtur adamlara top oynatma gel maçýn bitimine 1 dakka kala gol ye olmaz ya böyle biþe resmen enayiymiþ gibi oldu adamlar geldi boþ beleþ bi gol attý aldý 3 puaný gitti..Beþiktaþýnda avrupa hayelleri suya düþtüüüü....![]()
hep medya yapýyor ustam yok iyi oynamýþ ne yazar iyi oynayana kim puna
veriyor veya para veriyor kazanamasan starýn yorumcularýný bi dinleyin allah
aþkýna gülünç þeyler söyliyor yok iyi oynamýþ yok pozisyona girmiþ geçin bunlarý kardeþim
yazýk oldu yazýk adamlar futboldan ne paralar alýyorlar fakat ne yazýkki iþlerini bir türlü yapamýyorlar futbolcularýn iþi o ya anlamýyorum iþini en iyi nasýl yaparýz diye uðraþmýyorlar sadece popüler nasýl kalýrýz diye uðraþýyorlar profesyönellik yok abi bizim futbolcularda önce kafamýzý bir deðiþtirmemiz lazým profesyönel olmak lazým ama ne yazýkki nasýl öðrenecekler bakalým futbolu futbol gibi oynamak lazým biraz yabancý takýmlarý izlesinler ders alsýnlar bu bütün takýmlarýmýz için geçerli saygýlar..
ben maci segredemedim.yazik olmus son dakikalarda yemis golu.bari berabere bitseyi
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri