REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
22 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Sayin Yöneticim Herkese Kulanici Sifati Eklenmiş

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Valla istenmezse eski sisteme döneriz sorun degil.[B]X forumlar gibi yok olmaz diye birşey yok[/B]
    valla o forumlarda(aklıma bir tane geliyor) diktatörlük gibi bir durum söz konusu.demokrasi yok.forumun admini kendini çok yükseklerde görüyor.co adminleri de öyle keyfi uygulamlar çok fazla o forumda.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah Allah....ülen eskiden sadece supersat gold member yazardı...şimdide user yazıyo...ne farkı var...sonuçta sadece üye değilmiyizz???ee ne farkeder...rengi mavi olsun yeşil olsun adı öyle olsun böyle olsun....hem ne rekabeti varki burda???benim mesajım senin mesajını döver gibi bi yaklaşım varmıki burada??fazla mesaj yazana maaş falanmı veriliyo??bırakın bu işleri yaw....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Allah Allah....ülen eskiden sadece supersat gold member yazardı...şimdide user yazıyo...ne farkı var...sonuçta sadece üye değilmiyizz???ee ne farkeder...rengi mavi olsun yeşil olsun adı öyle olsun böyle olsun....hem ne rekabeti varki burda???benim mesajım senin mesajını döver gibi bi yaklaşım varmıki burada??fazla mesaj yazana maaş falanmı veriliyo??bırakın bu işleri yaw....
    ben sözümü geri aldim amacımız paylaşım dimi bende paylaşıyım
    dedim mevzuyu yani başka bir niyetimiz yoktur sevgili ustam
    kızdıysan vaz geçtim söylemimden selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben sözümü geri aldim amacımız paylaşım dimi bende paylaşıyım
    dedim mevzuyu yani başka bir niyetimiz yoktur sevgili ustam
    kızdıysan vaz geçtim söylemimden selamlar
    yok yaw niye kızacam....sadece şekillere takılmayalım...paylaşmaya bakalım diyorum ben...selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Uyducuların sinyal seviyeleri hep bol olsun dilegiyle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet yeni imaj güzel bence. önemli olan rutbe falan değil bence en güzeli konuları heryönüyle paylaşmaktır. herkese sevgiler ve saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne güzel demokratik bir forumuz demekki herşeyimizi öneri olarak sunabiliyoruz birbirimizi kırmadan demokratik bir şekilde herşeyi tartışabiliriz arkadaşlar arkadaşımız sadece bir öneri getirmiş saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı COEMAR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ne güzel demokratik bir forumuz demekki herşeyimizi öneri olarak sunabiliyoruz birbirimizi kırmadan demokratik bir şekilde herşeyi tartışabiliriz arkadaşlar arkadaşımız sadece bir öneri getirmiş saygılar...
    Bencede

Kullanıcı Bilgi Menüsü

katılıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

katılıyorum. ben ne zaman moderatör olacam ??? şaka şaka.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri