9400 vci kullanıcısıyım eskiden *** dosyaları olurdu onları yuklerdik tum keyler guncellenirdi şimdi ben *** yukleyemiyorum
elle tek tek *** girmek cok zaman alıcı beni konu hakkında bilgilendirirseniz cok sevinirim
tesekkurler
9400 vci kullanıcısıyım eskiden *** dosyaları olurdu onları yuklerdik tum keyler guncellenirdi şimdi ben *** yukleyemiyorum
elle tek tek *** girmek cok zaman alıcı beni konu hakkında bilgilendirirseniz cok sevinirim
tesekkurler
yetkili arkadaşlar bu konuda yardımcı olur biraz'dan okey
inanin bu konuyla ilgili pek bilgim yok dediğim gibi eskiden *** dosyasi deniyodu yukluyoduk şimdi ne yuklesem ne yapsam bilmiyorum bu kanal d ye ailt mavie smart yesilcam d max bunlari bile seyredemez oldum ne yapacagım ne edecegim ne yuklemem lazım hic fikrim yok yarcimci olursaniz cok sevinirim
bu yeni keyleri içeren yazılım yokmu forumda acaba goldmaster modelleri için
bu keyleri yukleme ile ilgili bizleri bilgilendirecek kimse yokmu acaba hangi keyleri yukleyebiliriz bilgisayardan nasıl atabiliriz
ustaligina laf etmedik bulletfromhell konusun acildigi gune saattelere bakarsan net bi cvp alamadigimiz için tekrar yokmu dedik ama sizin gibi isguzar insanlar oldukca kimse hiç bişeyden ne keyif alir ne zevk olsun maksat yazmak olsun da nasil olursa olsun tipik bi forum uyesi boş konuşmaya bayılırsınız
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri