REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: *** hakkında yardim lutfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart *** hakkında yardim lutfen

9400 vci kullanıcısıyım eskiden *** dosyaları olurdu onları yuklerdik tum keyler guncellenirdi şimdi ben *** yukleyemiyorum

elle tek tek *** girmek cok zaman alıcı beni konu hakkında bilgilendirirseniz cok sevinirim

tesekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yetkili arkadaşlar bu konuda yardımcı olur biraz'dan okey

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı myben Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    9400 vci kullanıcısıyım eskiden *** dosyaları olurdu onları yuklerdik tum keyler guncellenirdi şimdi ben *** yukleyemiyorum

elle tek tek *** girmek cok zaman alıcı beni konu hakkında bilgilendirirseniz cok sevinirim

tesekkurler
    *** olarak su anda sadece srg keyler+d + keyleri ve polsatlar var bu serilere zamanında ben softcam verdim olmuyor dediler hypertermalle yukleniyordu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inanin bu konuyla ilgili pek bilgim yok dediğim gibi eskiden *** dosyasi deniyodu yukluyoduk şimdi ne yuklesem ne yapsam bilmiyorum bu kanal d ye ailt mavie smart yesilcam d max bunlari bile seyredemez oldum ne yapacagım ne edecegim ne yuklemem lazım hic fikrim yok yarcimci olursaniz cok sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı myben Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    inanin bu konuyla ilgili pek bilgim yok dediğim gibi eskiden *** dosyasi deniyodu yukluyoduk şimdi ne yuklesem ne yapsam bilmiyorum bu kanal d ye ailt mavie smart yesilcam d max bunlari bile seyredemez oldum ne yapacagım ne edecegim ne yuklemem lazım hic fikrim yok yarcimci olursaniz cok sevinirim
    Dsmart kanallar şifre koydu artık izleyemezsiniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu yeni keyleri içeren yazılım yokmu forumda acaba goldmaster modelleri için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu keyleri yukleme ile ilgili bizleri bilgilendirecek kimse yokmu acaba hangi keyleri yukleyebiliriz bilgisayardan nasıl atabiliriz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu keyleri yukleme ile ilgili bizleri bilgilendirecek kimse yokmu acaba hangi keyleri yukleyebiliriz bilgisayardan nasıl atabiliriz
    kardeş bence önce bi destur de sonra konuş...sana yardımcı olan kosavalı kardeşimiz goldmaster ustasıdır...sana o cevap verirken kalkıpta yokmu yardım edecek birisi demen biraz ayıp kaçıyor....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustaligina laf etmedik bulletfromhell konusun acildigi gune saattelere bakarsan net bi cvp alamadigimiz için tekrar yokmu dedik ama sizin gibi isguzar insanlar oldukca kimse hiç bişeyden ne keyif alir ne zevk olsun maksat yazmak olsun da nasil olursa olsun tipik bi forum uyesi boş konuşmaya bayılırsınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustaligina laf etmedik bulletfromhell konusun acildigi gune saattelere bakarsan net bi cvp alamadigimiz için tekrar yokmu dedik ama sizin gibi isguzar insanlar oldukca kimse hiç bişeyden ne keyif alir ne zevk olsun maksat yazmak olsun da nasil olursa olsun tipik bi forum uyesi boş konuşmaya bayılırsınız
    Neyse konu polemike dönmesin

Kapanmıştır..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri