REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon
59 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: yeni bir cihaz alacam tavsiyeniz

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

redline csx 100 al...çoğu paket auto çözüyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşim skybox al rahat et

Kullanıcı Bilgi Menüsü

profesyonelsen dreambox derim ama yok ben şifre çözücem dersen next veya goldmaster modellerini alabilirsin en azından servis destekleri var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

next süper plus usb yada redlayn 10 x

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Seoul uydudan güncellemeli,fiyatı da makul

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Bende çok kıvrandım acemiyken

Aynı soruyu ben 2005 in ortalrında sordum uydu cihazı olan arkadaşlara. Sonramı 4 tane cihazım var şimdi ama şu an kullandığım Dreambox500s yani inpax yani skybox yani muadili bir cihaz her türlü kartı kullanabiliyosun. Modül almana gerek yok. Yani al legal kartını tak seyret yok efendim yazılım dersen valla derin çukur oyna dur menüylemi oynıycan yazılımlamı oynıycan şu an neler yapılıyo otur yap bu ufacık aletle ha fiyat 200 diyolar 500 diyolar arasında hele asgarisinde alıyosan kardasın kayıt yap PC ne bağla TV den film seyret müzik dinle her ne ne yapacaksan yap işte 250 ye bulursan al yardımı içinde evinde pc varsa kral sen hadi kal sağlıcakla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar sürekli yazılım desteği veren (tps vb.), çoklu taşıma ve silme yapan, kolay menü, CI model veya fta cihaz hangisini almalıyım? tşk acil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mutlu14 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar sürekli yazılım desteği veren (tps vb.), çoklu taşıma ve silme yapan, kolay menü, CI model veya fta cihaz hangisini almalıyım? tşk acil
    kardeş sen tek bi cihazı tarif etmişsin resmen...Kaon boardlı cihazları...Sunny yada Next 2005 alacan demektir....güle güle kullan...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeş sen tek bi cihazı tarif etmişsin resmen...Kaon boardlı cihazları...Sunny yada Next 2005 alacan demektir....güle güle kullan...
    DOSTUM BENDEDE sunny var fakat yazılım desteği cok zaldı cünkü kore elini cekti kaon tabanlı cihazlar bitti millet 2 ay digi tv seyretti biz gökyüzünü syrettik bundan sonra kaon tabanlı suuny almam aldırmamda ben kasabada yaşıyorum kendi cevreme ve arkadaşlara hep sunny tavsiye ettimm yakalsık 200 cihaz aldırdım bir daha suunny aldırmak mı tövbe teknolajiyi hangi daha iyi takip ediyorsa emu desteği hangi cihazın iyiyse onu alacağim ve aldıracağim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    DOSTUM BENDEDE sunny var fakat yazılım desteği cok zaldı cünkü kore elini cekti kaon tabanlı cihazlar bitti millet 2 ay digi tv seyretti biz gökyüzünü syrettik bundan sonra kaon tabanlı suuny almam aldırmamda ben kasabada yaşıyorum kendi cevreme ve arkadaşlara hep sunny tavsiye ettimm yakalsık 200 cihaz aldırdım bir daha suunny aldırmak mı tövbe teknolajiyi hangi daha iyi takip ediyorsa emu desteği hangi cihazın iyiyse onu alacağim ve aldıracağim
    valla heralde ayrı şeylerden bahsediyoz kardeş...ben 4 senedir yazılımla ilgili bi sıkıntı yaşamadım,yaşamıyorumda...şuan kaon classico menülü yazılım ve stream yazılımlar var piyasada ve diğer receiverlerin çözdüğü her yayını çözebiliyor...heralde siz sunny menülü yazılımlar için böyle düşünüyorsunuz...olabilir ancak bizim cihazların avantajı burada açığa çıkıyor...HW nosu uyduktan sonra her türlü menüyü yükleme şansına sahibiz....

Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri