REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon
59 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: yeni bir cihaz alacam tavsiyeniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeş sen tek bi cihazı tarif etmişsin resmen...Kaon boardlı cihazları...Sunny yada Next 2005 alacan demektir....güle güle kullan...
    DOSTUM BENDEDE sunny var fakat yazılım desteği cok zaldı cünkü kore elini cekti kaon tabanlı cihazlar bitti millet 2 ay digi tv seyretti biz gökyüzünü syrettik bundan sonra kaon tabanlı suuny almam aldırmamda ben kasabada yaşıyorum kendi cevreme ve arkadaşlara hep sunny tavsiye ettimm yakalsık 200 cihaz aldırdım bir daha suunny aldırmak mı tövbe teknolajiyi hangi daha iyi takip ediyorsa emu desteği hangi cihazın iyiyse onu alacağim ve aldıracağim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    DOSTUM BENDEDE sunny var fakat yazılım desteği cok zaldı cünkü kore elini cekti kaon tabanlı cihazlar bitti millet 2 ay digi tv seyretti biz gökyüzünü syrettik bundan sonra kaon tabanlı suuny almam aldırmamda ben kasabada yaşıyorum kendi cevreme ve arkadaşlara hep sunny tavsiye ettimm yakalsık 200 cihaz aldırdım bir daha suunny aldırmak mı tövbe teknolajiyi hangi daha iyi takip ediyorsa emu desteği hangi cihazın iyiyse onu alacağim ve aldıracağim
    valla heralde ayrı şeylerden bahsediyoz kardeş...ben 4 senedir yazılımla ilgili bi sıkıntı yaşamadım,yaşamıyorumda...şuan kaon classico menülü yazılım ve stream yazılımlar var piyasada ve diğer receiverlerin çözdüğü her yayını çözebiliyor...heralde siz sunny menülü yazılımlar için böyle düşünüyorsunuz...olabilir ancak bizim cihazların avantajı burada açığa çıkıyor...HW nosu uyduktan sonra her türlü menüyü yükleme şansına sahibiz....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla heralde ayrı şeylerden bahsediyoz kardeş...ben 4 senedir yazılımla ilgili bi sıkıntı yaşamadım,yaşamıyorumda...şuan kaon classico menülü yazılım ve stream yazılımlar var piyasada ve diğer receiverlerin çözdüğü her yayını çözebiliyor...heralde siz sunny menülü yazılımlar için böyle düşünüyorsunuz...olabilir ancak bizim cihazların avantajı burada açığa çıkıyor...HW nosu uyduktan sonra her türlü menüyü yükleme şansına sahibiz....
    Haklısınız Kaon boardların üstüne board yok arkadaşlar ,bu böyle biline..!! Tamam next cihazlar da iyi ama gelin KaonTeam Universals yazılımlarını Nexte yapmaya çalışın olmaz..! Kaon boardlar edite en müsait cihazlardır..!!! Selametle..!! ( Kaon cihaz sahipleri elinizdeki cihazların kıymetini bilin )

Kullanıcı Bilgi Menüsü

DECTRON SAT-95000 FTA UYDU ALICI
    arkadaşlar sizce nası bi cihaz..fiyatı bana uygun geldi usb girişi varmış.bilgisi olanlardan yardım..yazılım sıklığı emu ile izlenebilirlik..
    özelliklerini alıntı yaptım..
    Nec'in son işlemcisi EMMA2SL(186Mhz/284MIPS)ile
    USB ile MP3 çalar özelliği / USB Memory girişi
    Stero Ekolayzer fonksiyonu ile müziği istenilen şekilde dinleme
    USB memory ile yazılım güncelleme ve image dosyalarını TV de görebilme
    PIP (Resim içinde resim, bir kanal› izlerken ekran›n istenilen bölgesinde
    İki kanalı aynı anda izleyebilme (Aynı TP deki kanallar için geçerlidir)
    PIP Özelliğinde ikinci izlenilen kanalın ekranda bulunacağı bölge,
    İki adet CAM giriş Slotu
    Çoklu Resim (4,9,10,13 ya da 16 resim) fonksiyonu
    Kanallardan seçilen bir tanesini canl› olarak izleyebilme
    6000 kanal/120 uydu kapasitesi
    Sharp Tuner ile Mükemmel sinyal çekiş gücü
    İnternet üzerinden sürekli yazılım desteği
    Digital Ses Çıkışı, Çoklu Menu Dil desteği
    Zoom,Görüntü durdurma ve zamanlayıcı fonksiyonları
    OSD şeffaflığı ayarı,Gelişmiş infobar
    Değişik şekillerde Kanal Listesini sıralama fonksiyonu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vallahi arkadaşlar siz iyi cihaz diye neyi söylerseniz söyleyin GOLD MASTER. dan başka tanımam adam gibi cihaz menü ve güncelleme desdeğiyle 10 tane cihaz değiştim ilk göz ağrım goldmaster. ı hep aradım onun tadını hiçbir cihazda bulamadım en hoşuma giden yönü menüsüydü ondan sonra aldıklarımın menüleri tam bir çamur şevket misali kanal sıralaması uydu arama aynı tp den iki hatta üç adet kayıt bunlar hep hata şu an kullandığım cihaz redlinecs10x ama buna benzer kusurları var inşallah düzelttirler bekliyoruz uydu güncelleme açılırsa belki düzeltirler şifre kırma ve yazılımda süper ama aynı tp de 5-6 adet kayıt yapıyo aynı kanal ve tp yi 2-3 adet hafızaya alıyo bunları söyledik ama çare bulunamadı bu yüzden en kıral cihaz GOLDMASTER. BAŞKA TANIMAM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bence REDLINE CS 100 X aşağıdaki bilgiler belki kafandaki soru işaretlerini kaldırır
    REDLINE CS 100 X ile Artık Her Şey Uydudan Otomatik ve Güncel!- Redline CS 100 X ile *** girme ve cihaza sürekli yazılım atma derdi ortadan kalkıyor; çünkü Redline CS 100 X, uydudan otomatik olarak yazılım ve *** güncellemesi alıyor.

- Redline CS 100 X ile kanallarınız sıralı konumda. Kanalları oturup tek tek sıralamanıza gerek kalmadı; çünkü Redline sizin için tüm kanalları (hem de yeni ve güncel olarak) sıralıyor.

- Redline CS 100 X'de gomülü modül ve kart girişi bulunmaktadır. Böylece mevcut yasal kartlarınız için modül almanıza gerek kalmamaktadır.

- Redline CS 100 X'in şu anda açtığı paketler şunlardır:
    HotBird TPS (Tüm Kanallar)
    HotBird Polsat (Tüm Kanallar)
    HotBird Cyfra+ (Cartoon Network, Jetix, Disney Channel, Trace Tv, FOXLife, TCM)
    Astra Premier (Tüm Kanallar)
    Thor DigiTv (Tüm Kanallar)
    Telstar (Çeşitli Türkçe Belgesel Kanallar)

Cihazın Diğer Özellikleri

· CS 100X den Sürpriz Özellikler
    · Uydudan yazılım güncellemeye devam...
    · CS 100X’te uydudan güncelleme özelliği çok geliştirildi.
    · Artık yazılım almak için beklemeye gerek yok. Yazılımı kendinize özel hemen oluşturabiliyorsunuz. Yazılım çok kısa sürede aramasını bitirip güncelleşmeyi gerçekleştiriyor. Böylece zaman kaybı minimum süreye iniyor.
    · Yeni Bir Sistem Uydudan Frekans Yükleme
    · Redline CS100X’le birlikte ayaklarınızı uzatıp Tv izlemeye hazır olun. Çünkü yeni Redline herşeyi siz yorulmadan yapacak..
    · Örneğin Show Tv’nin frekansı değişmiş olabilir.Önceden yapmanız gereken frekans listesi aramak ya da ‘easy promo’ya gelmek,network açmak veya bilgisayardan kanal listesi atmak vs. veya servise götürüp yeni kanalın frekansını frekansını ücret karşılığında ekletmekti.
    · Yani işiniz çok zordu.
    · Redline CS100X’te bunların hiç birine gerek kalmayacak. CS100X yeni frekansı uydudan kendisi yükler , eski frekansı siler , kanal sıralamasını bozmadan yeni kanalı eski yerine ekler ve ***ifli seyirler diler...
    · CS100X Sürprizi
    · Uydudan Kanal Listesi Güncelleme
    · Dakikalarca uyduları taratmak Diseg ayarlarını yapmak, tek tek kanal sıralamak şifrelemek, haberleri yan yana almak istenmeyen kanalları silmek vb... saatlerce süren bir iş idi.
    · Redline CS100X bunların hepsine ‘SON’ veriyor. Sadece beş dakika gibi bir zamanda bütün bu bahsettiğimiz şeyleri CS100X uydudan otomatik yapabiliyor…
    · Siz ayaklarınızı uzatın ve sadece Tv seyretmenin ***fini yaşayın.
    · Kanal Sıralama, Kanal Taşıma, Kanal Şifreleme, Kanal Silme Derdine Son
    · Eski modellerde kanal taşıma ve kanal sıralama tek tek yapılıyordu. Bu da tüketicilerin zaman kaybını arttırıyordu. CS100X’te bu durum ortadan kaldırıldı...
    · Hızlı toplu kolay olarak tüm fonksiyonlar düzenlendi... Artık kanal sıralamak çok kolay ve çok hızlı.
    · 2 modül çakılı+2 modül yeriniz daha var
    · Redline CS100X’te iki tane All Cam modül çakılı olarak bulunmaktadır. Bu da satın aldığınız kartlar için modül alma zorunluluğunuzu ortadan kaldırıp size maddi avantaj sağlıyor.Bugün en hesaplı modülün bile 50 USD civarında olduğunu düşünürsek Redline CS100X’in ne kadar avantajlı olduğu daha iyi anlayabilirsiniz.....
    · Ayrıca modül almak isteyen müşterilerimizi de düşündük ve 2 boş modül yuvası ekledik. İstediğiniz modülü alıp takabiliceksiniz...
    · Kolay kullanımlı menü yenilendi
    · Bazı kişilerin alışkanlıklarını değiştirmek çok zordur. Eski Redline menülerine alışamayanlar için CS100X ideal... Redline menüsünü sizin alışkanlıklarınıza göre yeniden düzenledi. Şimdi her şey sizin rahatınız için…
    · Oyunlar çocuklar için
    · Redline CS100X’e ***if alacağınız oyunlar eklendi. Eğlenceli oyunlar sizleri bekliyor...
    · Ekranı 4/6/8/16 ya bölme
    · Redline CS100X’te ekranı istediğiniz kadar karelere bölebilirsiniz. Farklı kanalların görüntülerini kesitler halinde izleyebileceksiniz.
    · Pip ekran içinde ekranı
    · Redline CS100X ‘te bir tv kanalını izlerken aynı bantta olması koşuluyla, başka bir Tv kanalını canlı olarak aynı anda izleyebilirsiniz...
    · Ekran zoom
    · Daha yakından istediğiniz ekranı 3 kat zoom yapma özelliğine sahipsiniz.. Redline CS100X uzağı size yaklaştırıyor.
    · Ekran dondurma pause
    · Redline CS100X ekrandaki görüntüyü sizin için dondurur, siz tekrar başla dediğinizde ise devam eder.
    · Teletext
    · Teletex ile Tv ***finiz bilgi ile daha da artacak Tv izlerken bilgileneceksiniz.
    Konu samandöken tarafından (24-02-2008 Saat 15:30 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

OCTAGON SF 818 CA USB PVR Ready Brilliance cihazı nerden temin edebiliriz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Redline CS100X bende de var çok memnunum.
    Herkese tavsiye ederim. Cihazda aradığınız her şey mevcut.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kesinlikle SEOUL Hiremco X2 derim. Dahada iyisi ve hesaplisi yok, zaten bundan sonra bakacagimiz PREMIERE ve Viewlar, TPS gitti, hersey gitti. saygilar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Uydudan a dult kanalları izlemek istiyorsanız free box diye cihaz var cihaz guzel Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. satıyor

Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri