Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
25 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: fb-sigara:)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben bi sopa göstereyimde meydan boş sanmasınlar
    aman yaw şef sen sakın kızma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır arkadaşım bir derdim yok 1 arkadaşımın attıgı mesaj ne kadar espirili ise benim yazdıgımda o kadar espirili ne banlanacak kadar kötü bir yazı yazdıgıma inanıyorum nede sopa istiyorum asıl bu tavırla fanatizm nasıl oldugunu siz gösteriyosunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı matrix1977 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayır arkadaşım bir derdim yok 1 arkadaşımın attıgı mesaj ne kadar espirili ise benim yazdıgımda o kadar espirili ne banlanacak kadar kötü bir yazı yazdıgıma inanıyorum nede sopa istiyorum asıl bu tavırla fanatizm nasıl oldugunu siz gösteriyosunuz
    iyi o zaman...kendi kendinize çalıp söylemeye devam edin..lütfen konuyla alakalı olmayan kişi ve kurumlarada sataşmayın bi daha...selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Öhü öhüüüü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olduuuuuu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı matrix1977 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çarşı avrupada başarıya karşı
    ÇaRŞI ALAYINIZA KARŞI !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayin fenerli kardeslerim bizim espriye cevap hakkimiz yok sakin yazmayin.suan zaten kahir olmakla mesguluz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zabataygatör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gercekten yaa.kahir olduk.interi 1 0 yendik enazindan 3 olabilirdi
    karşılığıda umduğun gibi oldu 3 poan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

baktı muhabbete hiç cim bom lu katılmamış ben katılayım diyecektim çetindeniz ketılmış ha sigara ile ha sigarasız fener zaten ölüyor be
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüğünü göster

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet07 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    baktı muhabbete hiç cim bom lu katılmamış ben katılayım diyecektim çetindeniz ketılmış ha sigara ile ha sigarasız fener zaten ölüyor be
    sen beni guldurdun Allah seni guldursun

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri