REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Yaziklar olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Yaziklar olsun

ne kadar düsüncesiz is yapiyorlar next 9000 satilsin diye 8000 x cam lara birtürlü yazilim veremediler PW icin bundan sonra saticaz diye agizlarini acsinlar en ucuz 30 euro luk resiver yazilim veriyor bunlar yenisini satmak icin yazilim vermiyorlar böyle yapinca satis dahada azalacagindan hic haberleri yok galiba bundan sonra next i eve bile sokmam artik böyle düsünenler benim gibi cok en azindan tavsiye ettigim 100 kisi var sadece söylüyecegim yazik yazik yazik kaybeden alici degil saticidir devamli ................

Kullanıcı Bilgi Menüsü

katiliyorum.yanlis politika

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı delikanli32 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne kadar düsüncesiz is yapiyorlar next 9000 satilsin diye 8000 x cam lara birtürlü yazilim veremediler PW icin bundan sonra saticaz diye agizlarini acsinlar en ucuz 30 euro luk resiver yazilim veriyor bunlar yenisini satmak icin yazilim vermiyorlar böyle yapinca satis dahada azalacagindan hic haberleri yok galiba bundan sonra next i eve bile sokmam artik böyle düsünenler benim gibi cok en azindan tavsiye ettigim 100 kisi var sadece söylüyecegim yazik yazik yazik kaybeden alici degil saticidir devamli ................
    yazılım konusunda haklısın en eski kutulara çıktı nextetık yok çıkar belki 30 euroluk konusunda gösterde bizde alalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

almanya da isvicrede var git al..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zabataygatör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    almanya da isvicrede var git al..
    arkadasım hem ucuz hemde iyi markalar varken neden next aldın nexti turkiyeden getirmişsindir orda satılmaz humax alsaydın peki orda emu olayı rahatmı premiere mahkemeye vermiyormu kaçak izleyenleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm git real da satilan SL 35 al yazilimi at PW acik kendim aldim seyrediyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadasım hem ucuz hemde iyi markalar varken neden next aldın nexti turkiyeden getirmişsindir orda satılmaz humax alsaydın peki orda emu olayı rahatmı premiere mahkemeye vermiyormu kaçak izleyenleri
    ben almadimki sen mesajlari karistirmissin .istersen yeniden oku

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar hangi modeli veya markayı alalım tavsiyesi olan varmı? şimdiden teşekkür ediyorum cevaplar için cihazım next ye 8000 xcam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardeş sen en iyisi Kaon al

Kullanıcı Bilgi Menüsü

next 8000 x cam i türkiyeden getirdim keske almaz olaydim böyle yapacaklarini bileydim 1 kurus bile vermezdim elimde humax 5400 var next i sadece hizli oldugu icin aldim bin pisman oldum cok da reklamini yaptim tanidiklarada tavsiye ettim ama bir ise yaramaz firmaymis nalet olsun humax 5400 satisdan kalkali yillar oldu daha hala yazilimini veriyorlar ben buna verdigim paraya acimam bile ama next e verdigim paraya yazik oldu bu bi ders oldu .böyle tuzaga kimse düsmemesi lazim kimse almiyacak esasinda yenisini satmak icin eskisi unutulurmu ya mantiga sigmiyacak birsey ....

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri