REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Tff Den Karar Sivas 3-0 Onaylandi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Tff Den Karar Sivas 3-0 Onaylandi

Yönetim Kurulu Kararları05.10.2007 Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün yaptığı toplantıda, 12.08.2007 tarihinde oynanan ve tamamlanamayan Trabzonspor-Sivasspor maçının Sivasspor lehine 3-0 galibiyetle tescil edilmesini karara bağladı.
    Yönetim Kurulu, 28.8.2007 tarihinde yaptığı toplantıda, Trabzonspor-Sivasspor maçının baştan itibaren, tarafsız bir sahada yeniden oynanmasına karar vermiş, Sivasspor'un itirazı üzerine dosyayı inceleyen Tahkim Kurulu, bu kararın kaldırılması yolunda karar almıştı.
    3813 Sayılı Yasa'nın 14, Ana Statü'nün 50, Tahkim Kurulu talimatının 1 a maddeleri gereğince, kesin mahiyetteki Tahkim Kurulu kararı ve gerekçeleri dikkat alınarak dosyayı ekleriyle yeniden inceleyen Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Trabzonspor kulübünün 3-0 hükmen mağlubiyetine, müsabakanın Sivasspor lehine 3-0 tesciline karar verdi.
    Yönetim Kurulu bugün yaptığı toplantıda, Beşiktaş A.Ş.'nin Ankaraspor ile oynadığı maçta karşılaşmanın hakeminin kural hatası yaptığı yolundaki itirazının, Merkez Hakem Kurulu'nun görüşleri doğrultusunda reddini kararlaştırdı.
    Yönetim Kurulu, ayrıca futbolcu ile kulüp arasındaki 75, antrenör ile kulüp arasındaki 20, futbolcu temsilcisi ile futbolcu arasındaki 2 ihtilaf dosyasını da inceleyerek karara bağladı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yazık oldu trabzonspor'a

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart TFF 3-0 ı onayladı

TFF 3-0'ı tescil etti!

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün yaptığı toplantıda, 12.08.2007 tarihinde oynanan ve tamamlanamayan Trabzonspor-Sivasspor maçının Sivasspor lehine 3-0 galibiyetle tescil edilmesini karara bağladığını açıkladı. TFF'nin yaptığı açıklamada, Tahkim Kurulu kararı ve gerekçeleri dikkat alınarak dosyayı ekleriyle yeniden inceleyen Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun, Trabzonspor kulübünün 3-0 hükmen mağlubiyetine, müsabakanın Sivasspor lehine 3-0 tesciline karar verdiği bildirildi.
    Öte yandan, toplantıda Beşiktaş'ın Ankaraspor ile oynadığı maçta karşılaşmanın hakeminin kural hatası yaptığı yolundaki itirazının, Merkez Hakem Kurulu'nun görüşleri doğrultusunda reddinin kararlaştırıldığı öğrenildi.
    Yönetim Kurulu, ayrıca futbolcu ile kulüp arasındaki 75, antrenör ile kulüp arasındaki 20, futbolcu temsilcisi ile futbolcu arasındaki 2 ihtilaf dosyasını da inceleyerek karara bağladı.
    Yönetim Kurulu, 28.8.2007 tarihinde yaptığı toplantıda, Trabzonspor-Sivasspor maçının baştan itibaren, tarafsız bir sahada yeniden oynanmasına karar vermiş, Sivasspor'un itirazı üzerine dosyayı inceleyen Tahkim Kurulu, bu kararın kaldırılması yolunda karar almıştı.

05.10.2007
    Kaynak : DHA

Konu TEKNİSYEN101 tarafından (05-10-2007 Saat 20:55 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konular birleştirilmiştir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

demekki hala sivassporun 1 puan önünde galatasaray
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zorakide olsa ilk defa uluslararası standartlara uygun bir karar verildi......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    NO ustacım kendinizi sivaslamı kıyaslıyonuz selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    on ustacım kendinizi sivas lamı kıyaslıyonuz selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet çok doğru dostum inşallah takım kim olursa olsun
    bu karar emsal teşkil eder belik o zaman anadolu diye tabir
    edilen takımlarımızda güyük düşünmeye başlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kesınlıkle kardesım kararın bu kadar beklemsı bıle hataydı anlasın takımını destekledıgını sananlar neyın ne oldugunu sahada futbol olur kavga yada kabadayılık degıl:45:

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri