Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: Nihat ''artik Futboldan Zevk Aliyorum''

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29 Nihat ''artik Futboldan Zevk Aliyorum''

''ARTIK FUTBOLDAN ZEVK ALIYORUM''

''La Liga'' takýmlarýndan Villarreal'de forma giyen ve önce ligde ardýndan da UEFA Kupasý mücadelesinde takýmýný galibiyete taþýyan gollerin sahibi olan milli futbolcu Nihat Kahveci, ''Sakatlýk beni öldürdü, ama þimdi her þey bitti. Futboldan yeniden zevk almaya baþladým'' dedi.

Villarreal'in son 2 maçýnda 3 gol atan Nihat, Ýspanyol basýnýnda yer alandemeçlerinde, ''Artýk mutluyum. Umarým bu hýz devam eder'' ifadesini kullandý.

''Sakatlýk, özellikle ikincisi beni öldürdü'' diyen Türk futbolcu, yaþadýklarýnýn ardýndan 2. kez sakatlanmasýnýn ve her þeyi yeniden yaþamasýnýn çok zor olduðunu kaydetti. La Liga ve UEFA Kupasý'nda bulduðu gollerden sonra sýkýntýlarýn sona erdiðine inandýðýný kaydeden Nihat, ''Bu goller çok önemli oldu'' dedi.

Villarreal'den Atletico Madrid'e giden Forlan veya takýmda kadro dýþýndatutulan Riquelme ile kýyaslanmasýna kýzan Nihat, þu deðerlendirmeyi yaptý:
    ''Hiç kimseyle kýyaslanmak istemiyorum. Sadece bana bu kadar çok güvenen bir kulübe her þeyimi vermek istiyorum. Onlara minnettarým ve bu sezonun mükemmel olacaðýný umuyorum. Önemli þeyler yapmak için büyük heyecanýmýz var.''

Villarreal, 4. sýrada bulunduðu La Liga'nýn 4. haftasýnda pazar günü TSÝ18.00'de sahasýnda Murcia ile karþýlaþacak.

KAYNAK:AJANSSPOR

Kullanýcý Bilgi Menüsü

helal olsun nihat'a bizi baþarý ile temsil eden kaç futbolcumuz varki bu aralar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet nihat bir numara

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Nihat kendini böyle 2 inci sýnýf kulüblerde kaliteli futbolunu harcamasý hiç yakýþýk almýyor nerde beþiktaþ nerde Villarreal

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bir futbolcu için ,heleki bu futbolcu forvet oynayan bi oyuncu ise en büyük ýstýrap oynayamamaktýr...futbola tekrar hoþgeldin NÝHAT KAHVECÝ......

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Nihat bildiðiniz gibi!

Nihat gollerini atýyor, Villareal yoluna artýk daha emin adýmlarla devam ediyor! La Liga'da 5. hafta maçýnda Villarreal, deplasmanda Racing'i 2-0 yenerken, 60 dakika forma giyen Milli futbolcumuz fileleri yine havalandýrmayý baþardý..

Teknik direktör Manuel Pellegrini, ikili forvette deðiþiklik yaparak bugüne dek sürekli yer verdiði Tomasson'u dinlendirerek, ilk kez Nihat-Rossi ikilisini oynattý. Villarreal'e galibiyeti de bu ikilinini golleri getirdi.

39. dakikada takýmý 1-0 öne geçiren Nihat, 60. dakikada yerini Cazorla'ya býraktý. Villarreal, bu galibiyetle puanýný 12'ye yükselterek La Liga'da maç fazlasýyla liderliðe yükseldi.

Bu arada Ýspanya'da günün sonuçlanan diðer maçlarýnda þu sonuçlar alýndý:
    Deportivo La Coruna 0 - 2 Recreativo Huelva
    Mallorca 4 - 2 Valladolid
    Osasuna 4 - 1 Levante
    Real Murcia 0 - 1 Almeria
    Valencia 2 - 1 Getafe

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Super donus yaptý helal olsun Nýhat'ada bu yakýsýrdý zaten gollere devam kocum..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri