''ARTIK FUTBOLDAN ZEVK ALIYORUM''
''La Liga'' takýmlarýndan Villarreal'de forma giyen ve önce ligde ardýndan da UEFA Kupasý mücadelesinde takýmýný galibiyete taþýyan gollerin sahibi olan milli futbolcu Nihat Kahveci, ''Sakatlýk beni öldürdü, ama þimdi her þey bitti. Futboldan yeniden zevk almaya baþladým'' dedi.
Villarreal'in son 2 maçýnda 3 gol atan Nihat, Ýspanyol basýnýnda yer alandemeçlerinde, ''Artýk mutluyum. Umarým bu hýz devam eder'' ifadesini kullandý.
''Sakatlýk, özellikle ikincisi beni öldürdü'' diyen Türk futbolcu, yaþadýklarýnýn ardýndan 2. kez sakatlanmasýnýn ve her þeyi yeniden yaþamasýnýn çok zor olduðunu kaydetti. La Liga ve UEFA Kupasý'nda bulduðu gollerden sonra sýkýntýlarýn sona erdiðine inandýðýný kaydeden Nihat, ''Bu goller çok önemli oldu'' dedi.
Villarreal'den Atletico Madrid'e giden Forlan veya takýmda kadro dýþýndatutulan Riquelme ile kýyaslanmasýna kýzan Nihat, þu deðerlendirmeyi yaptý:
''Hiç kimseyle kýyaslanmak istemiyorum. Sadece bana bu kadar çok güvenen bir kulübe her þeyimi vermek istiyorum. Onlara minnettarým ve bu sezonun mükemmel olacaðýný umuyorum. Önemli þeyler yapmak için büyük heyecanýmýz var.''
Villarreal, 4. sýrada bulunduðu La Liga'nýn 4. haftasýnda pazar günü TSÝ18.00'de sahasýnda Murcia ile karþýlaþacak.
KAYNAK:AJANSSPOR

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri