REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Nick Değişimi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nick Değişimi

Arkadaşlar ben ŞAVKÇI09 eski elektrikcim bilgisayara format attıktan sonra eski nick ile bir türlü siteye giremedim ben de yeniden kaydolmak zorunda kaldım.Supersatforum ailesine duyurulur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi bari...en azından çift nickten dolayı ceza almazsınız....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iyi bari...en azından çift nickten dolayı ceza almazsınız....
    Bencede !!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar ben ŞAVKÇI09 eski elektrikcim bilgisayara format attıktan sonra eski nick ile bir türlü siteye giremedim ben de yeniden kaydolmak zorunda kaldım.Supersatforum ailesine duyurulur
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. buradan şifrenizi isteyebilirsiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=tike®;218720] Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. buradan şifrenizi isteyebilirsiniz[/QU

Tiker kardeşim oradan zaten şifre istemiştim e-mail adresini yazdığımda kayıtlı değil gibi bir ibare çıkıyordu.Çok uğraştım olmayınca en son bu çareyi buldum.Ayrıca dediğin çift nick cezasını bilmiyordum.Bilgi verebilir misin?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tiker kardeşim oradan zaten şifre istemiştim e-mail adresini yazdığımda kayıtlı değil gibi bir ibare çıkıyordu.Çok uğraştım olmayınca en son bu çareyi buldum.Ayrıca dediğin çift nick cezasını bilmiyordum.Bilgi verebilir misin?
    İlk nickinize aiy e-mail adresinizi size pm ile bildirdim tekrar deneyiniz.

Çift nick kuralına gelince her hangi bir cezadan dolayı nickiniz banlanmış olupta ikinci defa üye olursanız oda banlanır.Sizin durumunuzdaki üyelerde içinde ikinci nickiniz banlanır ilk isim ile devam edersiniz.Size yollladığım pmden tekrar deneyin ve bilgi verin yardımcı olmaya çalışalım.

Kolay gelsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İlk nickinize aiy e-mail adresinizi size pm ile bildirdim tekrar deneyiniz.

Çift nick kuralına gelince her hangi bir cezadan dolayı nickiniz banlanmış olupta ikinci defa üye olursanız oda banlanır.Sizin durumunuzdaki üyelerde içinde ikinci nickiniz banlanır ilk isim ile devam edersiniz.Size yollladığım pmden tekrar deneyin ve bilgi verin yardımcı olmaya çalışalım.

Kolay gelsin...
    tiker pm den mesaj atamıyorum.soyisim ile doğum tarihi arasında alt tire (_) eksik bunu nasıl düzeltiriz?
    mesela :doğrusöz95@...... yerine

doğrusö[email protected]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tiker pm den mesaj atamıyorum.soyisim ile doğum tarihi arasında alt tire (_) eksik bunu nasıl düzeltiriz?
    mesela :doğrusöz95@...... yerine

doğrusö[email protected]
    tamam düzeltim tekrar deneyin:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tamam düzeltim tekrar deneyin:45:
    Sayın tiker yine mesaj gelmiyor.En iyisi benim eski üyeliğim silinsin ben bu isimle devam edeyim.kim silecekse bi zahmet siliversin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri