Arkadaşlar ben ŞAVKÇI09 eski elektrikcim bilgisayara format attıktan sonra eski nick ile bir türlü siteye giremedim ben de yeniden kaydolmak zorunda kaldım.Supersatforum ailesine duyurulur
Arkadaşlar ben ŞAVKÇI09 eski elektrikcim bilgisayara format attıktan sonra eski nick ile bir türlü siteye giremedim ben de yeniden kaydolmak zorunda kaldım.Supersatforum ailesine duyurulur
iyi bari...en azından çift nickten dolayı ceza almazsınız....
[QUOTE=tike®;218720] Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. buradan şifrenizi isteyebilirsiniz[/QU
Tiker kardeşim oradan zaten şifre istemiştim e-mail adresini yazdığımda kayıtlı değil gibi bir ibare çıkıyordu.Çok uğraştım olmayınca en son bu çareyi buldum.Ayrıca dediğin çift nick cezasını bilmiyordum.Bilgi verebilir misin?
İlk nickinize aiy e-mail adresinizi size pm ile bildirdim tekrar deneyiniz.
Çift nick kuralına gelince her hangi bir cezadan dolayı nickiniz banlanmış olupta ikinci defa üye olursanız oda banlanır.Sizin durumunuzdaki üyelerde içinde ikinci nickiniz banlanır ilk isim ile devam edersiniz.Size yollladığım pmden tekrar deneyin ve bilgi verinyardımcı olmaya çalışalım.
Kolay gelsin...
tiker pm den mesaj atamıyorum.soyisim ile doğum tarihi arasında alt tire (_) eksik bunu nasıl düzeltiriz?
mesela :doğrusöz95@...... yerine
doğrusö[email protected]
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri