REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Forum Ustalarına Bir Soru.....

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Forum Ustalarına Bir Soru.....

60 cm lik çanakla ve tek lnb ile eutelsat W3 ile sirius uydusunu birarada seyretmeyi nasıl başarabiliriz ???....yapanı gördüğüm için soruyorum....:49: :49: :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    60 cm lik çanakla ve tek lnb ile eutelsat W3 ile sirius uydusunu birarada seyretmeyi nasıl başarabiliriz ???....yapanı gördüğüm için soruyorum....:49: :49: :49:
    valla nasıl cevap verecegimi bilmiyom ama ben dijitürkün kendi canagından normal lnb ile hem w3 hem sirusu seyrediyom sirusun tamamı olmasada 12111 /27500 gayet rahat cıkıyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bak şimdi 11492 h 30000 bu digiturk tpsi bunu bul % 80 falan cıkar ondan sonra hafif saga cevir sinyal & 50 olsun sonra sirius 11766 frekansına bak sinyal mutlaka cıkar .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sinyal bulmak değilki meselemiz...adam full digiturk ve full sirius sinyallaerini alabiliyor....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işin sırı çanak ve lnb 'de

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    işin sırı çanak ve lnb 'de
    doğru yaklaşım...lnb özel bi lnb değil....mesele çanakta....markasınıda söyle helal olsun diyeyim....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

doğru yaklaşım...lnb özel bi lnb değil....mesele çanakta....markasınıda söyle helal olsun diyeyim....
    Ofset canakların hespi iyi ceker

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ofset canakların hespi iyi ceker
    ııhh....60 cm.lik standart bi offset çanakla olmaz o iş....markası var o çanağın...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neymiş markasıı sölede herkes bilsin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

maalesef yeni bi çanak değil bu...eski bir çanak...İtalyan MEGA.....selametle...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri