REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: PKK Videosu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon2 PKK Videosu

Bi altta kapatılan konuda bi yanlış anlaşılma olmuş Ben Bullet abinin DTP den bahsettiğini anlamadım şayet anlasaydım bende onu destekleyecek bi yazı yazardım , bende Terörü lanetliyorum İzmir Buca da bombalar patladı ve biz çok üzüldük ben Diğer siyasi partiler için yazdığını sanmıştım Çok özür dilerim konu çok farklı yerlere kaymış Elhamdülillah Türk 'üz Elh. Müslümanız . Herkesten Özür diliyorum !

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bi altta kapatılan konuda bi yanlış anlaşılma olmuş Ben Bullet abinin DTP den bahsettiğini anlamadım şayet anlasaydım bende onu destekleyecek bi yazı yazardım , bende Terörü lanetliyorum İzmir Buca da bombalar patladı ve biz çok üzüldük ben Diğer siyasi partiler için yazdığını sanmıştım Çok özür dilerim konu çok farklı yerlere kaymış Elhamdülillah Türk 'üz Elh. Müslümanız . Herkesten Özür diliyorum !

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ara sıra yanlış anlamalar veya kendini yanlış anlatmalar olur önemli olan bunları açıklığa kavuşturabilmektir.Bu sitedede eminim ppkya sempati duyanlar vardır ve olacaktır. Ama untmamaları gereken bunu hiç bir zaman dışarı veremezler.

Biz burdayız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Abi vallaha PKK lı gibi anlamışlar beni bi an kendimden utandım arkadaşlar yanlış anlama için çok özür dilerim !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cevap : HÇakir hakkında....
    Alıntı:

Orjinal Mesaj Sahibi bulletfromhell

usta bu HÇakir isimli moderatör pkk sempatizanı galiba...baksana bi şunun yaptıklarına...
    Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hayır degil cumlede yanlış anlama var siz meclisteki pkklılar diyince hepsini kattınız zannetmiştir.
    Bana gelen pmdede belirtim ama malesef infaz olmuş.Yanlış anlama olabilir.Biz zaten PKK Tarzı olan kişileri forumdan atarız daha önceden attıgımız gibi ve bunun örnekleride olmuştur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bana gelen pmdede belirtim ama malesef infaz olmuş.Yanlış anlama olabilir.Biz zaten PKK Tarzı olan kişileri forumdan atarız daha önceden attıgımız gibi ve bunun örnekleride olmuştur
    Yani yanlış anlama olmuş Ben meclisteki diğer üyeler için yazmıştım ama başka yönleri çekilmiş konu , Yanlış anlama için herkesden tekrar tekrar özür dilerim !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili arkadaşlar bu gibi yanlış anlamaların önüne geçilmeli, okuduğunu, yazdığını iyi takip edilmesi gerektiğinin somut bir örneği ile karşılaşmış ve konuyu yazan arkadaşımızı bir örgüt sempetizanı olarak görülmesine sebep olmuştur. yanlış bir anlamadan dolayı hemen kendisine yakıştırmalar yapılmış. sanırım kendiside bu konunun vahametini anlamış ve özür dileyerek bu yanlışlığın farkına varmıştır. bu yaklaşımından dolayı genç arkadaşım özürünü göz önüne alarak kendisinin daha dikkatli olmasını salık veririm sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın desinatör ustama katılıyorum bu gibi konuların açılması büyük tatsızlıklar açacaktır Lütfen ikaz etmemize rağmen böyle konular yinede açılıyor. bundan böyle açılacak konular böyle hoşda karşılanmaya bilir

saygılar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri