kezman gercekten 10 kisi birakti bizi
kezman gercekten 10 kisi birakti bizi
Maç 1-1 bitti Hayırlı olsun bu haftada berabere geçti
maç bitti ziko eline kına yakar artık birazda başkana götürsün bari
Bana kalsa carlosu biraz önde oynatırım adamı geriye veriyorlar ya kezmanın yerien semihi alırdım appiahı son dakikada sokuyor oyuna hayret
bu zico cok gec oyuncu degıstırıyor daum gıbı dısıplın uygulayamıyor.ocakta takıma ıyı bır forvet lazım.ama bız 11 puan gerıden gelıp sampiyon olmus bır takımız.
arkadaşlar bi çoğunuz bana tepki gösteriyorsunuz ama şunu daha öncede söylemiştim...yine söylüyorum...bu hoca feneri taşıyamaz...oyuncuların çok sıradışı bir performans göstermesiyle interi yenmeniz bazı gerçeklerin üstünü örtmüş gibi görünebilir ancak bu gerçekler değişmez...nedir o gerçekler: takımda hakikaten çok üst düzey 2 tane adam var...r.carlos ve appiah...alex çok iyi ve kaliteli bir futbolcu ancak diğer yabancılar kezman,edu,lugano ve deivid bana göre avrupada fenere iş yaptıracak oyuncular değil...hatta bana göre var olmaları bile takım içinde fenere zarar....zico ise hala daha modası geçmiş bi sistemi uygulamaya çalışıyor...ve fenerbahçe hala daha mehter takımı gibi hücuma kalkıyor....selametle
valla sana tepki veren ben bir xfenerli olarak beni karşısında bulur
sen çok haklısın ve dahası var edu lugano hatta devid bir çok maçtır iyi oynamasına rağmen derhal gönderilmeli başta ziko ve kejman olmak üzere
yoksa biz buyıl küme bile düşebiliriz başkan ocakta bunları yapamasa
herkes camiayı çok iyi bilir başkana çok iyi işler yaptın demezler onuda
postalarlar zaten tuncayın gönderilmesi tamamen başkanın kendini beğenmesinden ötürü olmuştur siz bakmayın tuncay gerçek bir fenerbehçeli olduğu için konuşmuyor bi açıklasaneyes selamlar çok haklısın dostum
yazıma bakarsanız demişim kezmanla on kişi kalacağımızıhemde daha atılmadan çok önce benim gibi biri biliyorda ziko göremiyormu yazıklar olsun bu ziko ya![]()
![]()
![]()
saglık olsun ne yapalım kaderde buda varmıs.capello gelse ne oynatır bu takımı.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri