REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
42 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Manisa:1 FenerBahçe:1 Maç Öncesi Ve Sonrası Yorumlar Buraya..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Usta kezman iyi bir futbolcu degil öyle olsa chelsea bırakırmıydı .Kezman yıkıldı ama carlos inşallah golatacak
    neredeyse dediğin oluyordu dostum carlos atacaktı firikikten ama olmadı
    ya hayır bu kadar da olmazkı fener hep on kişi oynuyor yazık değilmi diğer arkadaşlarının emeğine bu kadar ısrar etmenin ne alemi var al yedeğe belki
    oda kendini toparlar koskoca bir camianın emekleriyle oynuyorlar
    maç bitmek üzere şimdide semihi aldı yazıklar olsun sana ziko

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Maç 1-1 bitti Hayırlı olsun bu haftada berabere geçti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

maç bitti ziko eline kına yakar artık birazda başkana götürsün bari

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bana kalsa carlosu biraz önde oynatırım adamı geriye veriyorlar ya kezmanın yerien semihi alırdım appiahı son dakikada sokuyor oyuna hayret

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu zico cok gec oyuncu degıstırıyor daum gıbı dısıplın uygulayamıyor.ocakta takıma ıyı bır forvet lazım.ama bız 11 puan gerıden gelıp sampiyon olmus bır takımız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kezmana yapılan kart haksızdı ya kırmızı kartlık bir pozisyon degildiki
    dostum haksız olsa ne yazar adamın bu takıma hiç bir katkısı yokki
    bu kaçıncı hafta hap aynı nakaran

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bi çoğunuz bana tepki gösteriyorsunuz ama şunu daha öncede söylemiştim...yine söylüyorum...bu hoca feneri taşıyamaz...oyuncuların çok sıradışı bir performans göstermesiyle interi yenmeniz bazı gerçeklerin üstünü örtmüş gibi görünebilir ancak bu gerçekler değişmez...nedir o gerçekler: takımda hakikaten çok üst düzey 2 tane adam var...r.carlos ve appiah...alex çok iyi ve kaliteli bir futbolcu ancak diğer yabancılar kezman,edu,lugano ve deivid bana göre avrupada fenere iş yaptıracak oyuncular değil...hatta bana göre var olmaları bile takım içinde fenere zarar....zico ise hala daha modası geçmiş bi sistemi uygulamaya çalışıyor...ve fenerbahçe hala daha mehter takımı gibi hücuma kalkıyor....selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bana kalsa carlosu biraz önde oynatırım adamı geriye veriyorlar ya kezmanın yerien semihi alırdım appiahı son dakikada sokuyor oyuna hayret
    carlos önde oynarsa geriyi kime emanet edecekler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saglık olsun ne yapalım kaderde buda varmıs.capello gelse ne oynatır bu takımı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardesım bu takım yorgunsa sırada bekleyen ne adamlar var.semıhle baslasa ıyı olurdu.kezman orta yapmasını bılmıyor calıma gırıyor.turıyede gercekcı olalım ümit karan gıbı forvet yok.

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri