REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
42 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Manisa:1 FenerBahçe:1 Maç Öncesi Ve Sonrası Yorumlar Buraya..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herhalde bu calım atma cabanız bsktslı olsnz.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bi çoğunuz bana tepki gösteriyorsunuz ama şunu daha öncede söylemiştim...yine söylüyorum...bu hoca feneri taşıyamaz...oyuncuların çok sıradışı bir performans göstermesiyle interi yenmeniz bazı gerçeklerin üstünü örtmüş gibi görünebilir ancak bu gerçekler değişmez...nedir o gerçekler: takımda hakikaten çok üst düzey 2 tane adam var...r.carlos ve appiah...alex çok iyi ve kaliteli bir futbolcu ancak diğer yabancılar kezman,edu,lugano ve deivid bana göre avrupada fenere iş yaptıracak oyuncular değil...hatta bana göre var olmaları bile takım içinde fenere zarar....zico ise hala daha modası geçmiş bi sistemi uygulamaya çalışıyor...ve fenerbahçe hala daha mehter takımı gibi hücuma kalkıyor....selametle
    valla sana tepki veren ben bir xfenerli olarak beni karşısında bulur
    sen çok haklısın ve dahası var edu lugano hatta devid bir çok maçtır iyi oynamasına rağmen derhal gönderilmeli başta ziko ve kejman olmak üzere
    yoksa biz buyıl küme bile düşebiliriz başkan ocakta bunları yapamasa
    herkes camiayı çok iyi bilir başkana çok iyi işler yaptın demezler onuda
    postalarlar zaten tuncayın gönderilmesi tamamen başkanın kendini beğenmesinden ötürü olmuştur siz bakmayın tuncay gerçek bir fenerbehçeli olduğu için konuşmuyor bi açıklasa neyes selamlar çok haklısın dostum
    yazıma bakarsanız demişim kezmanla on kişi kalacağımızıhemde daha atılmadan çok önce benim gibi biri biliyorda ziko göremiyormu yazıklar olsun bu ziko ya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fenerbahçeye bu sene avrupada başarılar artık super ligde başarı beklenemez!!!
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bazı arkadaslar dıger benzetme forumlardakı gıbı topiklerını sasırıyorlar fenerlılerın topigine misafirlige degil ukalalıgamı gelıyor?bız degılmıyız her takımı alkıslayan.demedımı azız yıldırım bır an once bu hakemlerle federasyonla olmuyor.ama ne oldu canaydın haklısın dedı demıroren sınan engın aynı seylerı gecen maclarında yasamadılarmı.ayrıca ben bır fenerlı olarak fenerbahcemı yorumlamakla degıl;sız sayın bjk lı diger arkadasımın kıskanarak konuyu desmesı ve sonucunda magazın yapmasıdır.gercekler ortadadır unutmayın crazy ozy em sie suat.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saygılar cabbarı. sıon macın da atılan 5 goldede nasıl cıglık attıgımı bırben bırde allah bılır.turkun turkten baska dostu yok bunu untmayın bırlık beraberlık ıcınde yasamalıyız.cocuklarımız yanyana derbılerı ızlemelı.saygılar.made in turkey and superstforum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gecen sene anelka vardi arkadaslar.bu adam oynasa cok katkisi olucakti ama gitmek icin oynamadi.klubun onu transfer ugraslarini bosa cikardi..kezman ise adam iyi niyetli kosuyor antrenman kacirmiyor hirs yapiyor ama gol atamiyor.atildiktan sonra hatta agladi..ben kezmanin kotu niyetli oldugunu dusunmuyorum ama artik oda takima biseyler vermesi lazim.kotu futbolcuda degil hollanda liginde iyi maclar da oynamisti . takima uyum sagliyamicak belkide

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadas bence kezman kendını gosterebılecek eskı gunlerıne donebılecek bır takım bulmalı her ıkı taraf ıcınde iyi olur.maya tutmuyor iste.anelka gıbı ıyı calım atıp serı oynayan forvetıde takımda tutamadık.kezmanın bırazda brezılyalılarla uyumu ıyı degıl bana kalırsa.duydugum kadarıyla kezman ıngltre prmr lıginden bır takımla anlasmıs.kaynak tele lıg star tv.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

boş buhabet bunlar beyler sen iyi oynuyonda fenerasyon sana kötümü oyna diyor
    iki yıldır fener takımı diye birşey yok ortada kendimizi kandırmayalım hele şu bu hiç
    demeyelim bize yakışmıyor takım kötü hoca kötü bunlar hepsi ortadayken neymiş fenerasyon
    burakın bu işleri mileti bize güldürüyonuz bir şey daha söyliyim geçen yıl super ligde bir
    iyi takım demiyorum normal bir takım bile olsaydı bize şampiyonluk ta 10 15 puan fark
    atardı ayıptır biraz iğneyi kendimize batıralım fener ne oynuyorki şuna buna çamur atıyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

katılıyorum arkadasım saygılar.herhalde mac sonrası psıkolojın normale donmus ne yapalım saglık olsun unutmak zorundayız onumuze bakalım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fener 2 puan daha kaybetti

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri