Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 4/5 ÝlkÝlk 12345 SonSon
42 sonuçtan 31 ile 40 arasý

Konu: Manisa:1 FenerBahçe:1 Maç Öncesi Ve Sonrasý Yorumlar Buraya..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

herhalde bu calým atma cabanýz bsktslý olsnz.....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar bi çoðunuz bana tepki gösteriyorsunuz ama þunu daha öncede söylemiþtim...yine söylüyorum...bu hoca feneri taþýyamaz...oyuncularýn çok sýradýþý bir performans göstermesiyle interi yenmeniz bazý gerçeklerin üstünü örtmüþ gibi görünebilir ancak bu gerçekler deðiþmez...nedir o gerçekler: takýmda hakikaten çok üst düzey 2 tane adam var...r.carlos ve appiah...alex çok iyi ve kaliteli bir futbolcu ancak diðer yabancýlar kezman,edu,lugano ve deivid bana göre avrupada fenere iþ yaptýracak oyuncular deðil...hatta bana göre var olmalarý bile takým içinde fenere zarar....zico ise hala daha modasý geçmiþ bi sistemi uygulamaya çalýþýyor...ve fenerbahçe hala daha mehter takýmý gibi hücuma kalkýyor....selametle
    valla sana tepki veren ben bir xfenerli olarak beni karþýsýnda bulur
    sen çok haklýsýn ve dahasý var edu lugano hatta devid bir çok maçtýr iyi oynamasýna raðmen derhal gönderilmeli baþta ziko ve kejman olmak üzere
    yoksa biz buyýl küme bile düþebiliriz baþkan ocakta bunlarý yapamasa
    herkes camiayý çok iyi bilir baþkana çok iyi iþler yaptýn demezler onuda
    postalarlar zaten tuncayýn gönderilmesi tamamen baþkanýn kendini beðenmesinden ötürü olmuþtur siz bakmayýn tuncay gerçek bir fenerbehçeli olduðu için konuþmuyor bi açýklasa neyes selamlar çok haklýsýn dostum
    yazýma bakarsanýz demiþim kezmanla on kiþi kalacaðýmýzýhemde daha atýlmadan çok önce benim gibi biri biliyorda ziko göremiyormu yazýklar olsun bu ziko ya

Kullanýcý Bilgi Menüsü

fenerbahçeye bu sene avrupada baþarýlar artýk super ligde baþarý beklenemez!!!
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bazý arkadaslar dýger benzetme forumlardaký gýbý topiklerýný sasýrýyorlar fenerlýlerýn topigine misafirlige degil ukalalýgamý gelýyor?býz degýlmýyýz her takýmý alkýslayan.demedýmý azýz yýldýrým býr an once bu hakemlerle federasyonla olmuyor.ama ne oldu canaydýn haklýsýn dedý demýroren sýnan engýn ayný seylerý gecen maclarýnda yasamadýlarmý.ayrýca ben býr fenerlý olarak fenerbahcemý yorumlamakla degýl;sýz sayýn bjk lý diger arkadasýmýn kýskanarak konuyu desmesý ve sonucunda magazýn yapmasýdýr.gercekler ortadadýr unutmayýn crazy ozy em sie suat.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

saygýlar cabbarý. sýon macýn da atýlan 5 goldede nasýl cýglýk attýgýmý býrben býrde allah býlýr.turkun turkten baska dostu yok bunu untmayýn býrlýk beraberlýk ýcýnde yasamalýyýz.cocuklarýmýz yanyana derbýlerý ýzlemelý.saygýlar.made in turkey and superstforum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

gecen sene anelka vardi arkadaslar.bu adam oynasa cok katkisi olucakti ama gitmek icin oynamadi.klubun onu transfer ugraslarini bosa cikardi..kezman ise adam iyi niyetli kosuyor antrenman kacirmiyor hirs yapiyor ama gol atamiyor.atildiktan sonra hatta agladi..ben kezmanin kotu niyetli oldugunu dusunmuyorum ama artik oda takima biseyler vermesi lazim.kotu futbolcuda degil hollanda liginde iyi maclar da oynamisti . takima uyum sagliyamicak belkide

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadas bence kezman kendýný gosterebýlecek eský gunlerýne donebýlecek býr takým bulmalý her ýký taraf ýcýnde iyi olur.maya tutmuyor iste.anelka gýbý ýyý calým atýp serý oynayan forvetýde takýmda tutamadýk.kezmanýn býrazda brezýlyalýlarla uyumu ýyý degýl bana kalýrsa.duydugum kadarýyla kezman ýngltre prmr lýginden býr takýmla anlasmýs.kaynak tele lýg star tv.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

boþ buhabet bunlar beyler sen iyi oynuyonda fenerasyon sana kötümü oyna diyor
    iki yýldýr fener takýmý diye birþey yok ortada kendimizi kandýrmayalým hele þu bu hiç
    demeyelim bize yakýþmýyor takým kötü hoca kötü bunlar hepsi ortadayken neymiþ fenerasyon
    burakýn bu iþleri mileti bize güldürüyonuz bir þey daha söyliyim geçen yýl super ligde bir
    iyi takým demiyorum normal bir takým bile olsaydý bize þampiyonluk ta 10 15 puan fark
    atardý ayýptýr biraz iðneyi kendimize batýralým fener ne oynuyorki þuna buna çamur atýyoruz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

katýlýyorum arkadasým saygýlar.herhalde mac sonrasý psýkolojýn normale donmus ne yapalým saglýk olsun unutmak zorundayýz onumuze bakalým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

fener 2 puan daha kaybetti

Sayfa 4/5 ÝlkÝlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri