Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon
55 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: 13 Askerimiz şehit oldu..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Devletin Zirvesi Saldırıya Tepkili

Devletimizin tepkisiylen hep olaylara bakılıyor oysa türkiye böyle bir konumda olmayan bir devlet konumundaydı ne olduda ipleri elimizde bırakı verdik şimdilik kalmışız amerikanın ağzında çıkacak kelimeye vah ülkem vah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şehitlerimize Allah'tan Rahmet, Ailelerine ve Türk Miletine başsağlığı diliyorum.Ne yazıkki bir türlü temizlenemiyor asıl teröristlerin nerede olduğunu herkes biliyor ama bir şey yapmıyorlar eskidende aynıydı şimdide aynı bir değişiklik yok maslesef yazık bu kadar masum insanlar ve askerlerimiz ölüyor ve bunun bir türlü çaresini bulamadılar şimdi şerefsizler dahada rahatladılar ırak yüzünden eskiden silahları kalmamıştı ama sağolsun her zamanki gibi yine yardım yetişti bu adi insanlara ama yazık bir şey yapılamaması yazık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şehitler Ölmez Vatan bölünmez

Allah rahmet eylesin.
    Ailesinin ve şerefli Türk Milletinin başı sağ olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

(ABD = PKK )..ikinizde hakkından gelinecektir bu ülke...az kaldı gebermenize...israil uşağı ABD ve ABD Köpeği Barzanı,talabani ve PKK pislikleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah tüm müslümanların yardımcısı olsun...er geç bu kanlar geri alınacaktır mutlaka..Şehit edilen akerlerimize Allah'dan rahmet,ailelerine baş sağlığı bilerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Mekanlari Cennet Olsun şehitlerimizin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar içim kan ağlıyor,o yirmili yaşlardaki vatanın güzide evlatlarının tırpana uğramış ekin daneleri gibi toprağa düştüklerini içimde yaşayınca içim kan ağlıyor.bir 13 evladımız daha ALLAH'IN KATINDA şu mübarek gecede şehadet şerbetini yudumlarken narı ise bizlerin içini çok derinden yaktı geçti.ALLAH'ım nedir bu .arkadaşlar hepiniz haklı ve yerinde olarak teröre lanet,şehitlerimize rahmet dilemişsiniz,bu hepimizin temennisi,bazılarıda siyasi platforma çekmiyelim demiş.yahu arkadaşlar anlamıyormusunuz bu akpnin meselesi değil TÜRK'ün meselesidir.başta kim ise sorumlu odur,alışılmış teranelerle olay geçiştirilemez,YA BU MİLLET GİBİ DÜŞÜNECEK, YAŞAYACAKSINIZ ,YADA ..... ALLAH BÜYÜKTÜR.12 sivil,13 memedim.milletçe başımız sağolsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu sefer gerçekten kötü olmuş :s 13 şehit...tüylerim ürperdi.hemde mübarek ayda bayramı görmelerine saatler kala.ama yok.artık bu işin çözülmesi lazım.neden hala bütün ordumuzla bu işi çözmüyoruz anlamıyorum.o kadar büyük ve güçlü bir ordumuz var ama bu pkk ucubesiyle başa çıkamıyoruz neden neden neden :S

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mesajların hepsi başımız sağolsun-şehitler ölmez vatan bölünmez- lanet olsun bu pkk ya. gibilerinden.Bende katılıyorum. katılıyorum ama
    -Medyanın 15-20 saniye bunları haber yapıp magazin programlarına ve dizilerine saatler ayırmasını da lanetliyorum....
    -Bu savaşın bitmemesi için didinen çalışan vatan hainlerinide kınyorum. (Bunların içinde yüksek mevkilerde bürokrat,vekil, ve hatta asker bile var) zatın biri zamanında bu savaşı bitireni bitirirler demişti.allah kahretsin bunları.)
    -Amerikaya hala ortak diyenleride lanetliyorum. 13 askeri şehit edenlerin kullandıkları silah ve mühimmat kime aitmiş balistik ten inceletsinler.
    -Ordu komutanlarımızın 4 yıldan beri artık sabrımız taştı laflarınıda kınıyor, lanetliyorum.. insaf...nasıl bir sabır bu yarabbi. 4 yıldır artık sabrımız taştı,artık son uyarı gibilerinden laflar. Adamlar bu lafları duyunca kimbilir neresi ile gülüyorlardır afedersin....
    -O dağdaki pkk lılara "kardeşlerimiz" diyen vekilleride, onları hala orada bulunmasına izin veren iktidarı da lanetliyorum.
    Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar. Ateş sadece şu an 13 evde yanıyor. Biz şimdilik bunları yazdık. öğlen kimsenin bişeyi kalmaz. ama o 13 ev yanmaya devam edecek. Tüm aile fertleri ölünceye kadar.
    hükümet takmış amerikanın ermeni yasa tasarısına. "Ulan askerlerin ölüyor. bırak abd nın kahpe oyunlarını " diyesi geliyor insanın ama ne fayda. Mübarek ramazan ayında 13 aileye güzel bir bayram hediyesi. Ömür boyu unutmazlar.
    Allah şehitlerimize rahmet yakınlarına sabır ihsan etsin.
    Bu terör ile ilişikte olan kişi kurum kuruluş ve devletleri onlarla işbirliği yapan içimizdeki ve dışımızdaki hainleride kahretsin. mahvetsin. amin.
    (her seferinde böyle kahretsin mahvetsin diye belalar okumaktan bıktım. Bişeyler yapmak istiyor insan ama elinden bişeyde gelmiyor.)
    Konu osmann tarafından (08-10-2007 Saat 10:29 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ey Yüse Türk silahli kuvvetleri.

Nedir seni bu kadar aciz göstermek isteyenlere yardim etmen.Elinde askermi yok techizatmi yok imkanmi yok nedir Dünya tarihinde görülmemis düsmanlara nefes aldirmayan sanli ordu nedir seni bukadar aciz birakan.Yeter artik bunun sonu hayirli degil halkin isyanina götürüyorlar dikkat edin.

Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri