Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon
55 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: 13 Askerimiz şehit oldu..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu pkklılar hepsi galleş insanlar yüregin varsa çık savaş ama nerde vur kaç şehitlerimze Allahtan rahmet diliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şehitlerimizin ruhu şad olsun pkk kabusununda biran durması için bu mubarek gecelerde el açıp duamızı eksik etmeyelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lanetolsun bunlara şehitlerimize allahtan rahmet dilerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılacak o kadar çok şey varki ama yazamıyorum mübarek kadir gecesi hepsinin ailesine gerçi onlar bizim kardeşlerimizdi başsaglıgı diliyorum artık bu işe birilerinin siz artık çok oldunuz demesi lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı matrix1977 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazılacak o kadar çok şey varki ama yazamıyorum mübarek kadir gecesi hepsinin ailesine gerçi onlar bizim kardeşlerimizdi başsaglıgı diliyorum artık bu işe birilerinin siz artık çok oldunuz demesi lazım

İşte o birilerinin cesareti vede yüreği olmalı görünen koltuktakilerde hiç biri yok olan yine şehitlerimize oluyor kimsenin içi yanmıyormu analar ağlamıyormu inanınki bugün ağlayan bir babanın feryadı yürekleri dağlattı bunun hesabı pkk dan deyil en büyük suçlusu olanlardan sorulacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum.
    Ne diyeyim bilmiyorum bu haysiyetsiz ,şerefsiz ermeni bozması pkk nında,ABD ninde, İsrailinde Allah cezasını versin.Uyanın artık Kürt halkı bunların sizede bizede bir faydası yok.Geçmişe bakın kendi halkını, kundaktaki bebeğini katleden ve sonrada biz sizin için çarpışıyoruz diyen bir örğüt varmı daha.Yok tabi ki.Kanla kan yıkanmaz.Bu pkk yüzünden doğuda yaşanan sefilliğe bakın ve silkilin artık.Bunların hepsi iyi tezgahlanmış birer oyun, ABD--İsrail oyunu .Bu oyunu bozmamız ve bu kanı durdurmamız gerek artık.
    Saygılar,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ŞEHİTLERİMİZİN ANISINA

MEKANLARI CENNET OLSUN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hrant öldürüldüğünde yAYIn akışını keSEN ancak 13 şehidimizden sonra DANSöz oynatan kanallara hrant öldürüldüğünde '' hepimiz hrantız hepimiz ermeniyi z'' diyerek sOKağa cıkıp 13 şehidimizde evde oturan umrusamayan insanlara ve hrant'a 13 şehitten daha fazla üzülen bütün insanları kınıyorum
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüğünü göster

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şehitlerimize Allah'tan Rahmet, Ailelerine ve Türk Miletine başsağlığı diliyorum.
    Dün akşam haberleri izlerken tüylerim diken diken oldu, 13 ailenin ocağına ateş düştü, hepsi bu vatanın evlatları, hepside ülkemizin insanları, doğu batı ayrımı yapmadan , kardeşliğimiz bozulmadan , vatanımızın her köşesi ile her bucağı ile birlik olmalıyız, Ülkemizi karıştırmak isteyen dış etkenlere taviz vermemeliyiz. ÇÜNKÜ BAŞKA TÜRKİYE YOKKK.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon8 Ey Emperyalimin Beslemeleri

SANMAYIN Kİ BU YAPTIKLARINIZIN HESABI GÖRÜLMEYECEK.
    SİZİ ŞİMDİ ÜSTÜMÜZE SALANLAR BİRGÜN ARKANIZDAN DESTEĞİNİ ÇEKİP; SİZİ KULLANILMIŞ SELPAK GİBİ ATTIĞINDA BAKALIM KİME UŞAKLIK EDECEKSİNİZ? ŞEHİT ETTİĞİNİZ O MASUM İNSANLARIMIZIN VE GENCECİK ASKERLERİN KANLARINDA BOĞULMAYA MAHKUM OLACAKSINIZ.
    BU ÜLKEYİ BÖLMEYE SİZİN AĞABABALARINIZIN BİLE GÜCÜ YETMEDİ. SİZİN VE ONLARIN İÇERDEKİ YERLİ SATILMIŞ UŞAKLARININ HİÇ GÜÇLERİ YETMEYECEK. BUNU BÖYLE BİLESİNİZ. KESER DÖNER, SAP DÖNER; BİRGÜN OLUR HESAP DÖNER. HESABINIZ O ZAMAN GÖRÜLECEK.

Arkadaşlar, bu bölüm yukarıdaki yazıdan ayrı bölüm ve yukarıdaki yazıyı bilerek bağırma anlamında yazdım. Bağırıyorum, çünkü yüreklerimiz dağlanıyor hergün. Bu işin tadı tuzu iyice kaçtı. Pek sayın yöneticilerimiz bize bir ay sonrasına gün veriyorlar. ABD'ye gidip görüşeceklermiş. Şimdiye kadar ki görüşmelerinizde ne yaptınız ki bir ay sonra görüşmenizde ne yapacaksınız efendiler. Hergün ocaklar sönerken sizin çocuklarınız yabancı ülkelerde çürük çürük geziyor. Ama maşallahları var. Taşı sıksalar suyunu çıkaracak kadar da sağlamlar. Tabi şehit olanlar sizlerin çocukları değil. Gariban Anadolu çocukları. Sakın kimse siyasi yazıyorsun demesin. Tabiki siyasi yazacağım. Bu kötü gidişe dur diyecek siyasilerimizde ondan yazıda siyasi olmak zorunda. Amacım kimseyi kırmak değil ama yüreğim yanıyor. Dün koca adam gözyaşlarımı tutamadım haberleri izlerken. Ama bizim siyasilerimizde bırakın ağlamayı kuru bir kınamadan başka bir duygu göremedim. Sizler gördünüz mü Allah aşkına? Ama bunlar ufak işler. Onların çoooook böyyyük işleri var. Seçim önceki çevirdikleri film ellerine ayaklarına dolaştı şimdi bundan nasıl kurtuluruzun derdindeler. Bir haftada otuzu aşkın şehidimiz olmuş ne gam! Daha fazla yazmayım kafam bozuluyor.
    ŞEHİTLERİMİZE ALLAH'TAN RAHMET ACILI AİLELERİNE VE MİLLETİMİZE BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM.
    Saygılar.

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri