haklisin arkadasim ama ecevit zamaninda yakalandi apo onun doneminde olaylar azaldi bunu unutma..bugun olanlarla rahmetli eceviti karistirma ..son yillarda olan teror ozamanlar yoktuarkadaşlar akp ye oy verenler sayesinde istikrarlı bir şekilde şehitlerimiz gelmeye devam ediyor.akp ye oy verenler sayesinde memlekette istikrar var.dün gece sadece ulusal kanal şehitlerimize sahip çıkıp özel yayın yaptı ve teoman alili'nin sunduğu programa telefon bağlantısı ile izleyiciler bağlandı.bütün tel hatları kilitlendi.bende tel ile bağlanmak için 2 saat çevirdim ama hatlar kilitlenmişti.bağlanabilseydim gümrükbirliğne evet diyerek vatanı saten tansu çiller'e/ab ye girişi başlatarak vatanın satılmasının yolunu açan özal'a/ab yalanıyla apo'yu asmamak için idamları kaldıran devlet bahçeli-bülent ecevit-mesut yılmaz üçlüsüne-ab ve abd'ye uşaklıkta ve yalakalıkta yarışan yabancıya toprak satışına evet diyen ve özelleştirme maskesi ile telkomu-tüpraşı-erdemiri-bankaları-santralları-barajları satan velhasılı vatanı satan akp-mhp-chp ye çatmak ve eleştirmek için çok uğraştım ama bağlanmam mümkün olmadı.hepinize en milliyetçi ve gerçek halkçı kanal olan ulusal kanalı seyretmenizi tavsiye ederim.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri