usta bunlarýn gözünü para-þöhret büyülemiþ bunlar baþka biþey göremezler.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
usta bunlarýn gözünü para-þöhret büyülemiþ bunlar baþka biþey göremezler.
ateþ düþtügü yakýyor kimsenin kimseyi taktýgý yokki böyle bi zamanda yaþýyoruz malesef allah yardýmcýmýz olsun þehitlerimize allahtan rahmet ailelerine baþ saglýgý diliyorum
ALLAH korkusu olmayan bir kaç medyacý iþte ne yaparsýn ülkeyi bile yöne sokan adamlar bunlar
bence bu iþ sadece para olayý deðil. Kasýtlý yapýyorlar. Medyada hangi haber çok yayýnlanýrsa kamu oyunun dikkati o yöne çekiliyor. Geçen senelerde bbg de bir genç içki komasýna girerek ölmüþtü. Medya bas bas haftalarca yayýn yaptý. Ve seyredildide. Sokaklardaki insanlar Ölen çocuðun anasýnýn ettiði "Ben oðlumu þehit verdim" sözünün doðruluðunu tartýþýr olmuþtu. Nasýlda Çekiliyor olaylar bir tarafa.... Daðda vatan için eþkiya peþinde koþarak þehit düþen le Otelde içki komasýna girerek ölen bir olabilirmi? Þehitliði bu kadar ayaða düþürmeye çalýþtýlar. Þimdi Medya Dünden beri kesintisiz haber yapsa idi, Harekete geçmesi gereken devlet kademeleri Harekete geçerdi. Ordu komutanlarýda Tv karþýsýna geçip 4 yýldan beri sürekli söytledikleri "Artýk sabrýmýz taþtý" cümlesi yerine " katilleri kuzey ýrakta arýyoruz" cümlesi sarfedebilirdi. yazýk ediyoruz kendimize vesselam. Hiç hayýrlý bir haber okuyamýyorum. Ne biçim bir devir yarabbim.
bizim bu kanalar böyle devam etsinler dizilerle,showlar'la veya kimkazanacak,hep para tuzaðý adam saatlerce dýr dýr konuþur telefon bekler kelimeyi bilin ve kazanýn hele bak utanç verici![]()
acaba o proðram yapanlardan birisi ölmeyi býrak hastalýk geçirse flaþ haber yapýp bütün kanallar hastanelere koþarlar vatan millet kimin umrunda
:clap2:::present::puah:
http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
türksün her zaman türklüðünü göster
birazda bizden kaynaklanýyor
milli ve manevi duygularýmýzla bazýlarýný rahat býrakýyoruz olmuyor
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
Ýþte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Kanallar yayýnda kesmez haberde vermez
Nedenimi Efendim toplumda infial yaratýr abartmamak lazým
birileri rahat koltugunda rahatsýz olur
ne gerek var
ne güzel iþte abzuttin kese kagýdý yosma pahallý fingirdekle nerede tezek yedi
kim kiminle kimi boynuzladý
Hayal kaþar ne marka don giyiyor
hangi dansöz nerede göbek atýyor
Kim ne marka jipe biniyor
hangi gece kulübünde kim ziftleniyor
bizim bagrýmýzda açýlan on üç tane hiç iyileþmeyecek yara daha 13 mehmet daha kimin umurunda
Allah mekanlarýný cennet eylesin
Milletimizin baþý sagolsun
Türk evlatlarýnýn þehit olmasýna gazi olmasýna neden olanlara ses çýkartmayanlara örtbas etmeye çalýþanlara destek olanlara lanet olsun
saygýlar
Gitme Ey Yolcu,Beraber Oturup Aglaþalým
Elemim Bir Yüregin Karý Deðil,Paylaþalým
Ne Yapýp Ye'simi Kahreyleyim Bilmemki?
Öyle Dehþetli Muhitimde Dönen Matemki
Ah Karþýmda Vatan Namýna Bir Kabristan Yatýyor Þimdi
Nasýl Yerlere Geçmez Ýnsan
Þu Mezarlarki Uzayýp Gidiyor Ey Yolcu
Nereden Baþladý Yükselmeye,Bak,Nerede Ucu
M.Akif ERSOY
Konu hogan01 tarafýndan (08-10-2007 Saat 14:51 ) deðiþtirilmiþtir.
arkadaþlar akp ye oy verenler sayesinde istikrarlý bir þekilde þehitlerimiz gelmeye devam ediyor.akp ye oy verenler sayesinde memlekette istikrar var.dün gece sadece ulusal kanal þehitlerimize sahip çýkýp özel yayýn yaptý ve teoman alili'nin sunduðu programa telefon baðlantýsý ile izleyiciler baðlandý.bütün tel hatlarý kilitlendi.bende tel ile baðlanmak için 2 saat çevirdim ama hatlar kilitlenmiþti.baðlanabilseydim gümrükbirliðne evet diyerek vataný saten tansu çiller'e/ab ye giriþi baþlatarak vatanýn satýlmasýnýn yolunu açan özal'a/ab yalanýyla apo'yu asmamak için idamlarý kaldýran devlet bahçeli-bülent ecevit-mesut yýlmaz üçlüsüne-ab ve abd'ye uþaklýkta ve yalakalýkta yarýþan yabancýya toprak satýþýna evet diyen ve özelleþtirme maskesi ile telkomu-tüpraþý-erdemiri-bankalarý-santrallarý-barajlarý satan velhasýlý vataný satan akp-mhp-chp ye çatmak ve eleþtirmek için çok uðraþtým ama baðlanmam mümkün olmadý.hepinize en milliyetçi ve gerçek halkçý kanal olan ulusal kanalý seyretmenizi tavsiye ederim.
önce hükümet uyansýn ya..yeter artýk bu kadar abd den korkmak olur mu?acaba baþbakanýn oðlu veya yakýnýna biþe olsa bu kadar rahat olabýlýr mý...
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri