Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon
31 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Millet kan aðlýyor, ATV ve Star'da vur patlasýn eðlence devam ediyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

usta bunlarýn gözünü para-þöhret büyülemiþ bunlar baþka biþey göremezler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ateþ düþtügü yakýyor kimsenin kimseyi taktýgý yokki böyle bi zamanda yaþýyoruz malesef allah yardýmcýmýz olsun þehitlerimize allahtan rahmet ailelerine baþ saglýgý diliyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ALLAH korkusu olmayan bir kaç medyacý iþte ne yaparsýn ülkeyi bile yöne sokan adamlar bunlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence bu iþ sadece para olayý deðil. Kasýtlý yapýyorlar. Medyada hangi haber çok yayýnlanýrsa kamu oyunun dikkati o yöne çekiliyor. Geçen senelerde bbg de bir genç içki komasýna girerek ölmüþtü. Medya bas bas haftalarca yayýn yaptý. Ve seyredildide. Sokaklardaki insanlar Ölen çocuðun anasýnýn ettiði "Ben oðlumu þehit verdim" sözünün doðruluðunu tartýþýr olmuþtu. Nasýlda Çekiliyor olaylar bir tarafa.... Daðda vatan için eþkiya peþinde koþarak þehit düþen le Otelde içki komasýna girerek ölen bir olabilirmi? Þehitliði bu kadar ayaða düþürmeye çalýþtýlar. Þimdi Medya Dünden beri kesintisiz haber yapsa idi, Harekete geçmesi gereken devlet kademeleri Harekete geçerdi. Ordu komutanlarýda Tv karþýsýna geçip 4 yýldan beri sürekli söytledikleri "Artýk sabrýmýz taþtý" cümlesi yerine " katilleri kuzey ýrakta arýyoruz" cümlesi sarfedebilirdi. yazýk ediyoruz kendimize vesselam. Hiç hayýrlý bir haber okuyamýyorum. Ne biçim bir devir yarabbim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bizim bu kanalar böyle devam etsinler dizilerle,showlar'la veya kimkazanacak,hep para tuzaðý adam saatlerce dýr dýr konuþur telefon bekler kelimeyi bilin ve kazanýn hele bak utanç verici

Kullanýcý Bilgi Menüsü

acaba o proðram yapanlardan birisi ölmeyi býrak hastalýk geçirse flaþ haber yapýp bütün kanallar hastanelere koþarlar vatan millet kimin umrunda
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüðünü göster

Kullanýcý Bilgi Menüsü

birazda bizden kaynaklanýyor
    milli ve manevi duygularýmýzla bazýlarýný rahat býrakýyoruz olmuyor
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kanallar yayýnda kesmez haberde vermez
    Nedenimi Efendim toplumda infial yaratýr abartmamak lazým
    birileri rahat koltugunda rahatsýz olur
    ne gerek var
    ne güzel iþte abzuttin kese kagýdý yosma pahallý fingirdekle nerede tezek yedi
    kim kiminle kimi boynuzladý
    Hayal kaþar ne marka don giyiyor
    hangi dansöz nerede göbek atýyor
    Kim ne marka jipe biniyor
    hangi gece kulübünde kim ziftleniyor

bizim bagrýmýzda açýlan on üç tane hiç iyileþmeyecek yara daha 13 mehmet daha kimin umurunda
    Allah mekanlarýný cennet eylesin
    Milletimizin baþý sagolsun
    Türk evlatlarýnýn þehit olmasýna gazi olmasýna neden olanlara ses çýkartmayanlara örtbas etmeye çalýþanlara destek olanlara lanet olsun
    saygýlar

Gitme Ey Yolcu,Beraber Oturup Aglaþalým
    Elemim Bir Yüregin Karý Deðil,Paylaþalým
    Ne Yapýp Ye'simi Kahreyleyim Bilmemki?
    Öyle Dehþetli Muhitimde Dönen Matemki
    Ah Karþýmda Vatan Namýna Bir Kabristan Yatýyor Þimdi
    Nasýl Yerlere Geçmez Ýnsan
    Þu Mezarlarki Uzayýp Gidiyor Ey Yolcu
    Nereden Baþladý Yükselmeye,Bak,Nerede Ucu
    M.Akif ERSOY
    Konu hogan01 tarafýndan (08-10-2007 Saat 14:51 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar akp ye oy verenler sayesinde istikrarlý bir þekilde þehitlerimiz gelmeye devam ediyor.akp ye oy verenler sayesinde memlekette istikrar var.dün gece sadece ulusal kanal þehitlerimize sahip çýkýp özel yayýn yaptý ve teoman alili'nin sunduðu programa telefon baðlantýsý ile izleyiciler baðlandý.bütün tel hatlarý kilitlendi.bende tel ile baðlanmak için 2 saat çevirdim ama hatlar kilitlenmiþti.baðlanabilseydim gümrükbirliðne evet diyerek vataný saten tansu çiller'e/ab ye giriþi baþlatarak vatanýn satýlmasýnýn yolunu açan özal'a/ab yalanýyla apo'yu asmamak için idamlarý kaldýran devlet bahçeli-bülent ecevit-mesut yýlmaz üçlüsüne-ab ve abd'ye uþaklýkta ve yalakalýkta yarýþan yabancýya toprak satýþýna evet diyen ve özelleþtirme maskesi ile telkomu-tüpraþý-erdemiri-bankalarý-santrallarý-barajlarý satan velhasýlý vataný satan akp-mhp-chp ye çatmak ve eleþtirmek için çok uðraþtým ama baðlanmam mümkün olmadý.hepinize en milliyetçi ve gerçek halkçý kanal olan ulusal kanalý seyretmenizi tavsiye ederim.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

önce hükümet uyansýn ya..yeter artýk bu kadar abd den korkmak olur mu?acaba baþbakanýn oðlu veya yakýnýna biþe olsa bu kadar rahat olabýlýr mý...

Sayfa 2/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri