Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: 11400 Cim Maç Yayininda Fox Tv Açmiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn 11400 Cim Maç Yayininda Fox Tv Açmiyor

Selam ArkadaŞlar 11400 Cim Modelİne Enson 08,08,2007 Yazilimini YÜkledİm MaÇ Yayini OlduĞunda Fox Tv Yİ Şİfrelİ Kanal Deyİp AÇmiyor. Ne Yapabİlİrİm Ayrica Tps Auto Yapmasi İÇİn France 5 Kanali Üzerİnde Beklİyorum AÇilmiyor. Şİmdİden TeŞekkÜrler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı patolog74 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selam ArkadaŞlar 11400 Cim Modelİne Enson 08,08,2007 Yazilimini YÜkledİm MaÇ Yayini OlduĞunda Fox Tv Yİ Şİfrelİ Kanal Deyİp AÇmiyor. Ne Yapabİlİrİm Ayrica Tps Auto Yapmasi İÇİn France 5 Kanali Üzerİnde Beklİyorum AÇilmiyor. Şİmdİden TeŞekkÜrler.

arkadaş bildiğim kadarıyla yeni yazılımda bis şifreleme yok onun için fox tv açılmıyor eski yazılımı yükleyip bis bölümüne keyi girersen açılır , tps ler çökeli 9 gün oluyor yeni yazılım bekliyoruz ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım SİRİUS uydusunu izlemiyorsan şimdilik en sorunsuz yazılım GM nin 04.04.2006 tarihli yazılımıdır. Onu yüklerseniz biss keyi 1. satıra yazarsanız isteğiniz kanalı izlersiniz. Bilgilerinize.
    Saygılar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri