REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Kaon 570 - it is possible AU D+? Is it possible to do?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

اخي الكريم ممكن المساعده في الكون 570 ذا الهرر او الي بسجل ارد اواذاممكن المساعده بي اصدار جديد خالي من المشاكل و تحديث المفاتيح او الكيو بي اصدار غير الموجود حتى لو كان انكليزي الصدار الي عندي هو 203و197 وهوا نفس المشاكل التجميد وتوقف الاشاره وعدم فتح الارتي والجزيره والشوء تام بي العلم ان المفاتيح موجوده لاكن قديمه جدا ولكم الشكر لكه والى من يصططيع المساعده

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı صلاح كواية Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    اخي الكريم ممكن المساعده في الكون 570 ذا الهرر او الي بسجل ارد اواذاممكن المساعده بي اصدار جديد خالي من المشاكل و تحديث المفاتيح او الكيو بي اصدار غير الموجود حتى لو كان انكليزي الصدار الي عندي هو 203و197 وهوا نفس المشاكل التجميد وتوقف الاشاره وعدم فتح الارتي والجزيره والشوء تام بي العلم ان المفاتيح موجوده لاكن قديمه جدا ولكم الشكر لكه والى من يصططيع المساعده

Arapça dilinden Türkçe diline çeviri

Evrende 570 yılında Sevgili kardeşim mümkün yardım Herr veya Ward Awamamemkn benim yeni sürümü sorunsuz yardımcı kayıt ve tuşları veya güncelleme sorunumu Inclaizi corsage Eliende donma 203 ve 197 Hua aynı sorunları olsa bile yok ve sinyal stop ve Alarati ve ada AlCu Tam açık değil Alkio benim tuşları çok eski için mevcut bilerek ve sana teşekkür ediyorum ve Isttia ve yüz bin Yardım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri