REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: YU-MA-TU MX-series-дистанционно

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart YU-MA-TU MX-series-дистанционно

момчета аз сам от българия и си търся дистанционно за юмату-мх,никаде в бг.няма.има ли някой вазможност да ми изпрати?пи6ете ми на Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ,ili skype-jikata76.благодяря ви

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben birşey anlamadım anlayan arkadaşlar varmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla benimde tek anladığım mail adresi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evett evet mail adresi anlaşılıyo ama gerisini anlamıyoz anlayan yok mu acaba :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazık arkadaş arka arkaya konu acmış kimse dilini cözememiş cok ilginc ama yazı sitili sanki hic bişeye benzemiyor gibi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı jivko76 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    момчета аз сам от българия и си търся дистанционно за юмату-мх,никаде в бг.няма.има ли някой вазможност да ми изпрати?пи6ете ми на Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ,ili skype-jikata76.благодяря ви
    -----------------------------------------------------------------------
    Anladığım kadarı ile YU-MA-TU MX Serisi uydu alıcısı için uzaktan kumanda ihtiyacı var. Bulgaristanda hiç bir yerde bulamamış. İmkanı olan var ise bana gönderebilir mi diye soruyo, yazışmak ve iletişime geçmek için mail adreslerini bildirmiş....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaş nerli acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

searching for remote control for yumatu mx in bulgaria. anyone any ide where i can find?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaş bulgaristanlı . mail gönderdim kendisine adres bildirsin diye . yardımcı olmak istedim kendisine.yumatu mx için bir kumanda istiyor. maalesef cevap bekliyorum arkadaştan (hayde jivko 76 izpratimi adres za da ti izprata distantsionnoto)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart yumatu

tesekurler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri