Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Yazıklar Olsun!!! "PKK terör örgütüdür" diyemeyen DTP'li vekile büyük öfke

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yazıklar Olsun!!! "PKK terör örgütüdür" diyemeyen DTP'li vekile büyük öfke

Kanal D Ana haber'de Mehmet Ali Birand'ın canlı yayınına katılan DTP Diyarbakır Milletvekili Gültan Kışanak, "PKK'yı kınıyor musunuz?" sorusuna şöyle yanıt verdi

Kanal D Ana haber'de Mehmet Ali Birand'ın canlı yayınına katılan DTP Diyarbakır Milletvekili Gültan Kışanak, "PKK'yı kınıyor musunuz?" sorusuna şöyle yanıt verdi: "Bizim birilerini kınamamız akan kanı durdurmayacaktır.

Akan kanın durmasını istiyorsak diyaloğa girmeliyiz. Bugünlerde DTP binaları kurşunlanıyor, milletvekillerimiz hedef gösteriliyor beş tane belediye başkanımız tutuklanıyor. Önce bunlara çare bulalım.

Kınamakla akan kan durmayacaktır. Bunu Türkiye'yi yönetenler görsün artık" dedi. Kışanak, Birand'ın ısrarlı sorularına rağmen "PKK terör örgütüdür" demedi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bunlar nasıl meclise girdi anlamadım.Bunları atsak ya seçim falan olsada bu pkklılar giremese

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunlarin topunun Allah belasini versin..bunlar eli kanli orgutun avukatlari..vatansiz serefsizler ..bu millet yakinda bunlari linc ederse sasirmayin..bunlar kim oluyorda bu ulkede savas acip diyaloga girmek istiyor..birde baris yapalim diyorlar..ben gecenlerde bi yazilarini okudum istekleri soyle 1 daglarda operasyonlar kalksin 2 koruculuk sistemi kalksin vs... yani amaclari belli..onlara bi sozum var BIZ OLDUKCE COGALIRIZ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kurtlar Vadisi TERÖR Bunları acıklıyorlar diye kaldırılar yazıklar olsun bu pkklılara insan degil bunlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pkk lıların ALLAH belasını versin ve onlara yardım ve yataklık yapanların mekanı ebedi cehennem olsun amin

ŞEHİTLERİMİZİN ANISINA

MEKANLARI CENNET OLSUN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu hükümet acil olarak anayasada degişiklik yapması lazım yok sa bu köpekler dahada azıtacaga benzer yoksa bunlar bi şekilde mecliste cogalacaklar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

secim meydanlarında iple urganla dolşan muhalefet parti MHP uyuyormu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

umuyorumki karsiligimiz buyuk ve unutulmaz olucak ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı wetin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    pkk lıların ALLAH belasını versin ve onlara yardım ve yataklık yapanların mekanı ebedi cehennem olsun amin

ŞEHİTLERİMİZİN ANISINA

MEKANLARI CENNET OLSUN
    başka söylenecek şey bulamıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dün Teravih e gitmeden trt 1 haberlerinde seyrettim. 13 askerimizle ilgili haberlerde söylüyordu. önceki gün 12 vatandaşı katleden 7-9 kişilik gurubu askerlerimiz sıkıştırmış bir yerde ve yakalamış. Dtp il başkanlarında biri şöyle diyordu "10 binlerce asker 7 kardeşimizin üzerine yürümüş. Şimdi bunu kahramanlık olarakmı gösterecekler"
    Adamlar 12 vatandaşımız öldürüldüğünde "Bu vahşet" diyordu. Şimdi ise katiller bulununca onları savunuyor. Devlet, özellikle hükümet bu dtp lilere bir balans ayarı çekmedikçe memlekette borusunu öttüremez. Halkın güvenini elde edemez. vesselam.
    Konu osmann tarafından (09-10-2007 Saat 09:18 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri