REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: 9400 cı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 9400 cı

arkadaşlar cihazıma 19-09-2007 tarihli tps yazılımını yüklemeye calıştım ama e-06 hatası verdi
    doğru yazılımı indirdipimden eminim.birkac kez denemedim ama aynı hatayı verdi.sorun ne anlamadım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yardım edecek kimse yokmu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım eğer E-6 hatası alıyorsan cihaza yanlış yazılım atıyorsun demektir. cihazın bilgi kısmına gir ordaki bilgileri yazarsan sana daha iyi yardımcı olurum. iyi bayramlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazın ilk açılışta (381)ilemi açılıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sorunu cözdüm cihazda 9400 cı yazıyo ama 9400 vcı yazılımını kabul etti bir tek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muratloktay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sorunu cözdüm cihazda 9400 cı yazıyo ama 9400 vcı yazılımını kabul etti bir tek.
    Zaten 9400 lerde eski cıkımlarında V olsa bile 9400 cı yazar.V logosu cihazın arkadasında vardır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi bayramlar arkadaş bende 9400 ci var yükleme nasıl yapacağım bana bu konuda yardımcı olacak arkadaş varmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serdar1965 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iyi bayramlar arkadaş bende 9400 ci var yükleme nasıl yapacağım bana bu konuda yardımcı olacak arkadaş varmı
    Buraya bakın Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri