REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
28 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: şehirlerarası otobüslerdeki digital yayınn

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şehirlerarası otobüslerdeki digital yayınn

arkadaşlarrr bu şehirlerarası otobüslerdeki digital yayını alan anteni eviçin kullanabilirmiyiz birde bu antenler uydu görüngesini otomatik olarak mı buluyor şimdiden tşler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sorduğum kadarıyla çok pahalı bir sistem.evdeki çanak sistemi.250 .300 ytl ye kurarsın ama otobüs sistemi 3000 ytl dediler.hadi al..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sunnyle ne alakası var bu sorunun anlamadım konunuz ilgili yere taşınmıştır..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tövbe tövbe....delimidir nedir bunlar yaw...türkiyede maksimum süren otobüs yolculuğu 24-25 saati geçmez...naapacaklar otobüsün tepesine çanak kurdurup...maksimum 1 gün uydu yayını seyretmesen noolur???üstelik o hızla giden ve boyuna virajın dönemecin olduğu yollarda seyreden otobüste çanak antenle nasıl yayın alınır ???kafam karıştı valla....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

karıştırdın valla ortalığı

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tövbe tövbe....delimidir nedir bunlar yaw...türkiyede maksimum süren otobüs yolculuğu 24-25 saati geçmez...naapacaklar otobüsün tepesine çanak kurdurup...maksimum 1 gün uydu yayını seyretmesen noolur???üstelik o hızla giden ve boyuna virajın dönemecin olduğu yollarda seyreden otobüste çanak antenle nasıl yayın alınır ???kafam karıştı valla....

vallah dostum kurduran firma kurduruyo para var millette.24-25 saati bırak 3-4 saatlik yol için bile şirketler bunlardan kurduruyor sen ne diyorsun
    Git istanbul otogarına çoğu firma taktırmış
    En çok benim gözlemlerim kadarı ile NETA araç uydu anteni kullanmışlar firmalar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mustimusty Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlarrr bu şehirlerarası otobüslerdeki digital yayını alan anteni eviçin kullanabilirmiyiz birde bu antenler uydu görüngesini otomatik olarak mı buluyor şimdiden tşler...

bu arada kardeş ev için ne yapacaksın bu tip antenleri geçen sene bi firmaya sormuştum bu tip anten için 2200 dolar istemişlerdi+kargo sana ait

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zafer murat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    vallah dostum kurduran firma kurduruyo para var millette.24-25 saati bırak 3-4 saatlik yol için bile şirketler bunlardan kurduruyor sen ne diyorsun
    Git istanbul otogarına çoğu firma taktırmış
    En çok benim gözlemlerim kadarı ile NETA araç uydu anteni kullanmışlar firmalar
    yaw doğrudurda kafamın basmadığı bi konu var...otobüs boyuna farklı yönlere dönüyo,farklı eğimlere sahip virajlara giriyo,gerektiğinde çok dar vadilerin içinden geçiyo...yayını nasıl almayı becerebiliyorlar???:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaw doğrudurda kafamın basmadığı bi konu var...otobüs boyuna farklı yönlere dönüyo,farklı eğimlere sahip virajlara giriyo,gerektiğinde çok dar vadilerin içinden geçiyo...yayını nasıl almayı becerebiliyorlar???:49:

gereksiz bulmuyorum iletişim için iyidir
    yalnız tam randıman vermez ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardeş iyi güzel diyonda ondaki hıza bi yetişte göreyim.Sen 1 derece yamuluyon.O saniyede düzeliyo ve yörüngede kitli durmaya devam ediyo.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri