arkadaşlarrr bu şehirlerarası otobüslerdeki digital yayını alan anteni eviçin kullanabilirmiyiz birde bu antenler uydu görüngesini otomatik olarak mı buluyor şimdiden tşler...
arkadaşlarrr bu şehirlerarası otobüslerdeki digital yayını alan anteni eviçin kullanabilirmiyiz birde bu antenler uydu görüngesini otomatik olarak mı buluyor şimdiden tşler...
sorduğum kadarıyla çok pahalı bir sistem.evdeki çanak sistemi.250 .300 ytl ye kurarsın ama otobüs sistemi 3000 ytl dediler.hadi al..
sunnyle ne alakası var bu sorunun anlamadım konunuz ilgili yere taşınmıştır..
tövbe tövbe....delimidir nedir bunlar yaw...türkiyede maksimum süren otobüs yolculuğu 24-25 saati geçmez...naapacaklar otobüsün tepesine çanak kurdurup...maksimum 1 gün uydu yayını seyretmesen noolur???üstelik o hızla giden ve boyuna virajın dönemecin olduğu yollarda seyreden otobüste çanak antenle nasıl yayın alınır ???kafam karıştı valla....
karıştırdın valla ortalığı![]()
![]()
vallah dostum kurduran firma kurduruyo para var millette.24-25 saati bırak 3-4 saatlik yol için bile şirketler bunlardan kurduruyor sen ne diyorsun![]()
Git istanbul otogarına çoğu firma taktırmış
En çok benim gözlemlerim kadarı ile NETA araç uydu anteni kullanmışlar firmalar![]()
yaw doğrudurda kafamın basmadığı bi konu var...otobüs boyuna farklı yönlere dönüyo,farklı eğimlere sahip virajlara giriyo,gerektiğinde çok dar vadilerin içinden geçiyo...yayını nasıl almayı becerebiliyorlar???:49:
yaw doğrudurda kafamın basmadığı bi konu var...otobüs boyuna farklı yönlere dönüyo,farklı eğimlere sahip virajlara giriyo,gerektiğinde çok dar vadilerin içinden geçiyo...yayını nasıl almayı becerebiliyorlar???:49:
gereksiz bulmuyorum iletişim için iyidir
yalnız tam randıman vermez ..![]()
Kardeş iyi güzel diyonda ondaki hıza bi yetişte göreyim.Sen 1 derece yamuluyon.O saniyede düzeliyo ve yörüngede kitli durmaya devam ediyo.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri