REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
28 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: şehirlerarası otobüslerdeki digital yayınn

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kaant288 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kardeş iyi güzel diyonda ondaki hıza bi yetişte göreyim.Sen 1 derece yamuluyon.O saniyede düzeliyo ve yörüngede kitli durmaya devam ediyo.
    alt geçittede saniyede delik deliyo köprüye dimi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı penguen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hakkaten güzel benzetmeydi...tebrikler....:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tövbe tövbe....delimidir nedir bunlar yaw...türkiyede maksimum süren otobüs yolculuğu 24-25 saati geçmez...naapacaklar otobüsün tepesine çanak kurdurup...maksimum 1 gün uydu yayını seyretmesen noolur???üstelik o hızla giden ve boyuna virajın dönemecin olduğu yollarda seyreden otobüste çanak antenle nasıl yayın alınır ???kafam karıştı valla....
    gel türkiyeye bak gör öğren tadına var.sonra konuş.otobüslerde gerek.güzel bir uygulama

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gel türkiyeye bak gör öğren tadına var.sonra konuş.otobüslerde gerek.güzel bir uygulama
    akşam akşam sen yine kavga arıyosunda seninle muhatap olmak gibi bi derdim yok....hadi selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    akşam akşam sen yine kavga arıyosunda seninle muhatap olmak gibi bi derdim yok....hadi selametle...
    sen bu otobuslere binmeden konuşuyorsun.ben ise bu otobuslere bindiğim ve bu otobuslerdeki uydu antenin nimetlerini tüm yolcular izleyerek tadına vardığı için konuşuyorum.bu konuda tartışmayalım.kolay gelsin
    sevgiler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sabırlı olan kazanır...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bulletfromhell ve pencere77 hep tartışıyonuz niye güzel güzel anlaşmak varken niye tartışıyonuzki birbirinizi kırmayın burada güzel dostluklar var hadi barışın bakalım:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Özgür Erge Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bulletfromhell ve pencere77 hep tartışıyonuz niye güzel güzel anlaşmak varken niye tartışıyonuzki birbirinizi kırmayın burada güzel dostluklar var hadi barışın bakalım:45:
    ben kendi adıma en barışçıl yolu buldum usta...o zatla muhatap olmuyorum ve kavga çıkmıyo...bu kadar basit...mesajları incelediyseniz kavga aranan tarafın kim olduğunu görürsünüz...bende muhatap olmadım ve kavga çıkmadı....bence problem yok...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

otobüslerde dıgıtal yayın olması bence çok mesala geçen sene bir otobüs firması ile istanbula geliyordum o akşamda milli maç vardı ben hem maçı seyrettim hemde yolculuğumu yaptım bunun dışında filim seyrettim bence güzel teknolojiden faydalanmak.

Bunun dışında yolda hiçbir kesinti olmadı sadece vidaküklerden ve köprülerden geçerken 10-15 saniye arası yayın kesintisi oldu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı penguen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Deliyo gardaş delmez olurmu.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri