Bu Düzenekten Gemilerde Oldugunu Düşünün Ve Ayrica Dvb-t
Bu Düzenekten Gemilerde Oldugunu Düşünün Ve Ayrica Dvb-t
netanın üretigi bir anten oldugunu duydum ama tam olarak bilmiyorum ama genede hayırlı olsun
Yaw çok komik bir iş ya. çok hassas olabilirmi çanak bı kadar. otobüz viraj alacak salisesinde
çanak o yönde kalacak. uydu mıkanatıs mıda çanak sabit kalsın.
konunun bazı yazıları eski ama bir yorum da ben yapayım..ben uydu ile az çok ilgilenen birisi olarak bindiğim otobüslerde bu sistemin olmasına dikkat ediyorum.. gerçekten güzel bir şey...tek sorun kanal seçimi yapamamakyayında çok büyük sorunlar olmuyor.. sadece alt geçitlerde -doğal olarak- yayın kesiliyor...
Bu sistemler tekne ve araçlardda kullanılıyor. Oldukça pahalı bir sistem. Otobüslerde bulunması kullanılması güzel. yayınlarda kesilme olsa zaten cihaz satılmaz.
arkadaşlar bence otobüslerde uydu şart yolculuk bilirsinizki sıkıcıgeçer bui cadı yapan iyi düşümüş eskiden video lu otobüsler vardı teknoloji başka bir şey
Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...
navigasyon denen bir sistem genelde silah sanayinda kullanılır uzerine monte ettiginiz cisim hep aynı yone ve aynı acıyla kontrol edlir ...siz ne kadar bozuk satıhta nekadar hızlı ne kadar engebeli arazide giderseniz gidin monte ettiginiz parça aynı yon ve acıda kalır...
kopru altlarında gecerken veya bir tunelde ne olur bunuda siz bilin:))) komik ya eve neden montaj edeceksin motorlu çanak taktır daha ii:
))
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri