forma rengine kimsenin karışacağını zannetmiyorum..federasyon olur dedikten sonra fifa yada uefa herhangi bi kısıtlama getiremez....yeterki formada türk bayrağı olsun....dolayısıyla federasyona mesaj atılması fikrini destekliyorum....

Teşekkur: 0
forma rengine kimsenin karışacağını zannetmiyorum..federasyon olur dedikten sonra fifa yada uefa herhangi bi kısıtlama getiremez....yeterki formada türk bayrağı olsun....dolayısıyla federasyona mesaj atılması fikrini destekliyorum....
Zaten bu gün bir kaç yerde daha okudum Millilerimizin'de fikri bu yöndeymiş federasyonda destekliyor aynı şeyi düşünüyormuş.
her fırsatta tüm dünyaya bu pisliklerin adını duyurmamız lazım çünkü onlar bomba koyuyor insan öldürüyor her türlü pisliği yapıyor ve nedense tüm dünya görmedim duymadım bilmiyorum oyunu oynuyan maymunlar gibi bu işi umursamıyor çünkü hepsinin osmanlıdan kalma düşmanlıkları ve hınçları var bize karşı ve içten içe seviniyorlar bizim başımıza bu olaylkar geldikçe unutmamak lazım ki "TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOK" bu dünya da
teşekürler paylaşımın için...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)