Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon
112 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Şehitlerimize Bir Mesaj Yazalımmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah mekanlarını cennet eylesin ölenlere rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.allah sabırlar versin...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hepsinin yattığı yer nur mekanları cennet olsun.
    Bu terör örgütlerini lanetliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hepsinin yattığı yer nur; mekanları cennet olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sizleri ve sizden onceki sehit olan kahraman mehmetcikleri bizler hicbirzaman unutmayacagiz..mekaniniz cennet olsun...sizlerin sayesinde bu ulke ayakata hepinizden Allah razi olsun..nur icinde yatin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah mekenlarını cennet eylesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allahtan rahmet kederli ailelerine de sabır diliyorum.Asker vurulunca değil unutulunca ölür.Bize düşen onlara her zaman dua ederek unutmadığımızı göstermektir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart yıl 1994...

Alıntı newceri Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    OLUR YA BİR ÇATIŞMADA ÖLÜRSEM
    ARKAMDAN YAS TUTMAYIN
    BIRAKIN,TOPRAĞIMDA RAHAT İÇİNDE YATAYIM
    BEDENİMDEN KOMANDOMU ÇIKARMAYIN
    ONLAR BENİM GURURUMDUR
    BOTLARIMI ÇIKARMAYIN
    ONLAR NİCE YOLLAR AŞACAK
    ŞEHİT OLURSAM SIRAT KÖPRÜSÜNDEN GEÇECEK
    ELİMDEN TÜFEĞİMİ ALMAYIN
    O BENİM NAMUSUMDUR
    ÖLÜNCE MEZARIMA SEMBOL OLACAK
    YARAMIN KANINI SİLMEYİN
    AHİRETTE HESABI SORULACAK
    GÖĞSÜMDEN KÖR KURŞUNU ÇIKARMAYIN
    O BENİM MADALYAM OLACAK..

beraber görev yaptıgım şehit arkadasım j.komando er.MURAT DOGAN'ı ve tüm sehitleri rahmetle anıyorum ruhları şadolsun mekanları cennet olsun....
    Yukarıdaki şiiri yazan arkadaş hakkari dağ komando tugayından bir şehidimiz. Şehit düştüğünde cebinden bu şiir çıkmış. O vakit biz şırnak ikizler komando taburunda idik. Herkesin burnundan soluduğu zamanlardı.Şiir, komutanları ve askerleri çok etkilemişti. Dilden dile bu şiir bize de geldi. Belki bütün güneydoğuyada yayılmıştır. şimdi okuyunca afalladım. afyonlu idi yanlış hatırlamıyorsam şehit arkadaş. Yaşasa idi şu an 33-34 yaşlarında olacaktı. ölen kimsenin eremiyeceği yüksek mertebeye ulaşıyor allahın izni ile. ama ya geride kalanlar? şehitlerimizin ailelerini kim teselli edecek? Murat doğanın annesi 14 yıldır yanıyor. Kim söndürecek? Birde oğlunu kaybeden anne ve babanın, eş ve çocukların, Tv ekranlarında dağdaki pkk yı destekleyenlerin tbmm de "onlar bizim kardeşlerimiz" demesinden nasıl etkileniyorlardır. Bizim bile kanımıza dokunurken onlar kimbilir hangi acılarla kavruluyordur. allahın cezasını imralıda besleyip uzantılarını tbmm ye sokan zihniyet demokrat lığındanmı yoksa kasıtlımı bunu yapar? Birileri bu işten iyi para kazanıyor. Güçlü birileri bu işten büyük rant elde ediyor. sonunda milleti silah la sokağa dökecekler.
    allah tüm şehitlerimize rahmet etsin bizleri şefaatlerine nasiptar etsin. kalanlara gani gani sabırlar versin. Umarım bU pkk illetinden kurtulur ve bu itleri destekleyenleri meydana çıkarır hesabını sorarız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar Şehitlerimizi böyle yazmakla nereye kadar gideceğiz ki.Onlar zaten Cennet le mükafatlandırıldılar.Bizlere düşen kederli ailelerine Allahtan sabırlar dilemek ve bir Fatiha okumak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu ülkenin savunucuları olan şehitlerimizin ruhu şad olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şehitlerimizi rahmetle anıyorum ruhları şad olsun mekanları cennet olsun.
    ailelerine Allahtan sabırlar diliyorum

saygılar
    yanıklarda iz bırakmaz

Sayfa 3/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri