- Sebep
- İstek üzerine silinmiştir.
"Ey sehit oğlu şehit, isteme benden makber,
Sana aguşunu açmış, duruyor Peygamber!"
diyor şair.Peygamberimizin kucak açtığı şehitlerimizin, Cennette Peygamberimizin komşusu olacak kahramanlarımızın zaten bizim yapacaklarımıza ihtiyaçları yok. Ama bizler onların yadigarlarına sahip çıkalım.Aziz Şehitlerimizin ne uğruna şahit düştüklerini unutmayalım ve yarım bıraktıklarını bizler tamamlayalım.
Ancak milletimizin bu konularda ne derece duyarlı olduğunu da gördük maalesef.Şehitlerimizi "kelle" olarak nitelendirenler,onların şehit olmasına sebep olan cani bebek katili için "sayın" diyebilenleri takdir ettik milletçe.PKK yandaşlarıyla ortaklık kurabiliriz, diyenler maalesef hürmet gördüler.Allah bize akıl, iz'an versin.
Allah Tüm şehitlerimizin Mekanini Cennet Eylesin.tüm şehit Ailelerine Allah Sabir Versin.bizde Bu Inanç Olduğu Sürece Bu Iblislerin Kökünü Kaziyaçahiz.ne Mutlu Türküm Diyene.
şehitlerimize ALLAH'tan rahmet ailelerine başsağlığı dileyerek zözlerime başlamak istedim
öncelikle böyle bir konu actıgınız için teşekkür ederim
Şehitlerimizin Kanı yerde Kalmadı Kalmayacak bir Avuç Çapulcu bu ülkeyi parçalayamayacak
Hayalaller Kurmayla insanlar kandırılmayacak bu türk halkındaki inanç oldugu surece bu vatan bu bayrak gökyüzünde dalgalanacak birgün herkes
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
soylemenin onurunu yaşayacak
TÜM ŞEHİTLERİMİZİM ALLAH KATINDAKİ MEKANI CENNET OLSUN YAKINLARINA ALLAH SABIR VE METANETLİ OLMALARINI DİLERİM.....![]()
Konu aft35 tarafından (15-10-2007 Saat 00:06 ) değiştirilmiştir.
bütün şehitlerimeze ALLAH tan rahmet yakınlarınada sabır diliyorum.
Şehitlerimizi rahmetle anıyorum ruhları şad olsun mekanları cennet olsun
Şehit ailelerine Allahtan sabırlar diliyorum.Arkadaşlar cevremizde olan şehit yakınlarına en azından evlerine misafir olarak destek cıkmalıyız.En azından bunu yapalım o kadar zor degil illaki her mahallede bir sehit ailesi var. Belki benim gibi sizin simanızda cogugunun simasını gorerek aglayan analar var.Burda yazarak degilde en azından ziyaret ederek faydanız olsun.Bayramlarda gidin bir sehit ailesinin babasının anasının elini opun.Allah cezalarını versin bu terörün daha nereye kadar yapılmıyorsa bırakın millete tükürükünle bogsun onları.
Mekanları cennet olsun cenabı hak aılelerıne sabır versın
bulletfromhell harita doğrudur NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri