Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon
115 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Şehitlerimize Bir Mesaj Yazalımmı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. 14-10-2007, 23:34

Sebep
    İstek üzerine silinmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

"Ey sehit oğlu şehit, isteme benden makber,
    Sana aguşunu açmış, duruyor Peygamber!"
    diyor şair.Peygamberimizin kucak açtığı şehitlerimizin, Cennette Peygamberimizin komşusu olacak kahramanlarımızın zaten bizim yapacaklarımıza ihtiyaçları yok. Ama bizler onların yadigarlarına sahip çıkalım.Aziz Şehitlerimizin ne uğruna şahit düştüklerini unutmayalım ve yarım bıraktıklarını bizler tamamlayalım.
    Ancak milletimizin bu konularda ne derece duyarlı olduğunu da gördük maalesef.Şehitlerimizi "kelle" olarak nitelendirenler,onların şehit olmasına sebep olan cani bebek katili için "sayın" diyebilenleri takdir ettik milletçe.PKK yandaşlarıyla ortaklık kurabiliriz, diyenler maalesef hürmet gördüler.Allah bize akıl, iz'an versin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah Tüm şehitlerimizin Mekanini Cennet Eylesin.tüm şehit Ailelerine Allah Sabir Versin.bizde Bu Inanç Olduğu Sürece Bu Iblislerin Kökünü Kaziyaçahiz.ne Mutlu Türküm Diyene.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şehitlerimize ALLAH'tan rahmet ailelerine başsağlığı dileyerek zözlerime başlamak istedim
    öncelikle böyle bir konu actıgınız için teşekkür ederim

Şehitlerimizin Kanı yerde Kalmadı Kalmayacak bir Avuç Çapulcu bu ülkeyi parçalayamayacak
    Hayalaller Kurmayla insanlar kandırılmayacak bu türk halkındaki inanç oldugu surece bu vatan bu bayrak gökyüzünde dalgalanacak birgün herkes
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    soylemenin onurunu yaşayacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

TÜM ŞEHİTLERİMİZİM ALLAH KATINDAKİ MEKANI CENNET OLSUN YAKINLARINA ALLAH SABIR VE METANETLİ OLMALARINI DİLERİM.....
    Konu aft35 tarafından (15-10-2007 Saat 00:06 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bütün şehitlerimeze ALLAH tan rahmet yakınlarınada sabır diliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şehitlerimizi rahmetle anıyorum ruhları şad olsun mekanları cennet olsun
    Şehit ailelerine Allahtan sabırlar diliyorum.Arkadaşlar cevremizde olan şehit yakınlarına en azından evlerine misafir olarak destek cıkmalıyız.En azından bunu yapalım o kadar zor degil illaki her mahallede bir sehit ailesi var. Belki benim gibi sizin simanızda cogugunun simasını gorerek aglayan analar var.Burda yazarak degilde en azından ziyaret ederek faydanız olsun.Bayramlarda gidin bir sehit ailesinin babasının anasının elini opun.Allah cezalarını versin bu terörün daha nereye kadar yapılmıyorsa bırakın millete tükürükünle bogsun onları.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hadi supersatforum sehitlerimizi yalnız bırakmayalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Mekanları cennet olsun cenabı hak aılelerıne sabır versın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bulletfromhell harita doğrudur NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 6/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri