Ama bunu basaracam toplulumuza bir seyleri unutmamayı aslında forumda kanal 1 de program var filmin devamı diye ona benzer bir bölüm actırcam unuttuklarımız diye neleri unutmadık ucak faciasını,19 agustosu daha önceki sehitlerimizi
Ama bunu basaracam toplulumuza bir seyleri unutmamayı aslında forumda kanal 1 de program var filmin devamı diye ona benzer bir bölüm actırcam unuttuklarımız diye neleri unutmadık ucak faciasını,19 agustosu daha önceki sehitlerimizi
eşref bitlis,hulusi sayın gibi teröre karşı en büyük mücadeleyi vermiş ve ordunun en üst düzeyde modernizasyonu için çalışmış 2 tane generalin şehit edilmesi olayından başlarsak bugünkü olayları daha net okuyabiliriz...tabii anlamak isteyene....anlamak istemeyenlere şunu söyleyebilirim..taquilla XX'te film başlıyo siz oraya takılın....
zaman gebe saat o yüzden sancır.
bu imanı zapt edemez bu zincir.
bütün hainlerin ocağında bir incir.
bitirmezsek bize yazıklar olsun.
Bu Vatan Için Akan Kanin, Akmasini Daha Ne Kadar Bekleyeceyiz
Başimizdakiler Maaş Cebe Diyerek Arkada Kalan şehit Analarina Allah Tan
Sabir Dilemekten Başka Bir şey Yapmayip Hala Birbirlerini Yiyiyorlar Milliyetçi Ruh Ile Bizlerde Birşey Yapalim Tüm şehitlerimizin Ruhlari şaad Olsun
Allahtah Rahmet..... Ailelertine Sabirlar ..... .
şu çeşmenin haline bak
su içecek taşı yok
kırma kimsenin kalbini
yapacak ustası yok
siz pkk bizim kalbimizi kırdınız sizin feriştahınızda gelse yapamaz bizim kalbimizi
artık size türkiye üzerinde yaşamak yok kanımızın son damlasına kadar bu vatanın her karışı edirneden karsa kadar koruyacagız mekan değiştiren 13 şehidimizin sizin karsınıza 13 bin 13 milyon olarak dikilecegiz ben istikam er mehmet sizin leşlerinizi toplayacagım
şehitlerimize allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum
Konu hodbin812 tarafından (16-10-2007 Saat 01:38 ) değiştirilmiştir.
Bu vatanda bende her türk genci gibi askerlik yaptım bende çok istedim cepeye gideyim silah kuşanayım düşmana bir tekte olsa kurşun atayım ama asker ocağında öle olmuyor heryerde emir emirin üstündede emir var bu vatanı korumak uğruna emek sarfettiklerini zanneden komutanlar utansın emretmekten korkan türk olmayanları ALLAH (c.c.) ıslah etsin.... Kim Bu Cennet Vatanın Uğruna Olmazki Feda
Süheda fiskiracak, topragi siksan süheda!
Cani, canani, bütün varimi alsin da Hüda,
Etmesin tek vatanimdan beni dünyada cüda
Ve;
Dalgalan sen de safaklar gibi ey sanli hilal;
Olsun artik dökülen kanlarimin hepsi helal!
Ebediyen sana yok, irkima yok izmihlal.
Hakkidir, hür yasamis bayragimin hürriyet;
Hakkidir, Hak'ka tapan milletimin istiklal!
TÜM ŞEHİT AİLELERİNİN VE YAKINLARININ VE TÜM TÜRK ALEMİNİN BAŞLARI SAOLSUN
BU VATANINDA CANI SAOLSUN...........
SAYGILAR ; TÜRK EVLADI
ey turk gençliği:birinci vazifen vatanını mudafa etmektir.şehit kardeşlerime hislerimi yazmaya kelimeler bulamıyomki.ailelerine ALLAHTAN.sabır.dilemekten başka.Eminimki mekanları cennettir.geride kalan ailelerine sahip olmakta bizlerin vazifesidir.
slm arkadaslar bende mehmet 07 arkadasima katiliyorum. gerekeni soylemis .
bu vatan uğruna canlarını seve seve veren şehitlerimize allahtan rahmet dlerim bu vatan şehitlerini hiç unutmayacaktır.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri