REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
40 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Milli Takımın Moldova Karşısında İlk Onbirini Siz Seçin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Milli Takımın Moldova Karşısında İlk Onbirini Siz Seçin...

Moldova - Türkiye 13 Ekim 2007
    Bu kritik maçlar öncesinde Sporx.com olarak siz ziyaretçilerimizin, Moldova maçında sahaya çıkacak ilk 11'imiz hakkında görüşlerinizi tüm kamuoyuna, doğal olarak da Teknik Direktörümüz Fatih Terim'e duyurabilmenizi istedik. Ama aynı zaman da size hoşça vakit geçirtmeyi... Yapmanız gereken ise önce sahaya diziliş şeklini seçmek, ardından ilk 11'de görmek istediğiniz futbolcuları seçmek... Bakalım Fatih Terim'in düşünceleri size ne kadar yakın olacak...

Türkiye kadrosunu seçmek için tıklayın
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benim Kadrom Bu Arkadaşlar

Türkiye

Formasyon 3-5-2

1. Hakan Arıkan
    1. Volkan Yaman
    2. Gökhan Zan
    3. Mehmet Topuz
    4. Mehmet Aurelio
    4. Emre Belözoğlu
    4. Tuncay Şanlı
    4. Arda Turan
    4. Gökdeniz Karadeniz
    4. Ümit Karan
    4. Gökhan Ünal

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benim seçimimde bu

Türkiye

Formasyon 4-4-2

1. Hakan Arıkan
    1. Yasin Çakmak
    2. Gökhan Zan
    3. Emre Aşık
    4. Mehmet Topuz
    5. Mehmet Aurelio
    5. Emre Belözoğlu
    5. Hüseyin Çimşir
    5. Arda Turan
    5. Mehmet Yıldız
    5. Gökhan Ünal

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evlere şenlik milli takım gerçekleri görmemize izin vermeyen zihniyete
    yazıklar olsun bu mubarek bayramda kahır ettiniz bizi pohpoh lamayla bir yere kadar
    işte gerçek ben büyüğüm diyenlerin sonu bosnada norveç te maltada moldovyada
    hatta türkiyede macar maçında hakemin katkılarıyla almıştık ama yürümedi KRAL çiplak
    beyler ben büyüğüm demeyle büyük olunmuyor amel nerede yazıklar olsun
    kendimi zor tutuyorum neyse

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hele bir kaleci vardı beşiktaş tan kovulmak üzere sen en hayati maçında
    neyi ispat etmeye çalışıyon da terim bey ilk onbirde sahaya sürüyon
    sürersin tabi hesap soran yok çünkü herşeyi de sen biliyon ya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

maalesef şanlı mazisini ileriye taşıyamiyan ve günümüze ayak uyduramıyan fatih terim kedine has üslub ve egosuyla milli takımı imha etmiştir.ersun yanalın oturtmaya çalıştığı pozitif gelişmeleretahammül edemeyenler fatiihin lobisi karşısında milli takımı intihar ettirmiştir.kimse iddalıyız ,bir- iki kötü sonuç demesin,şu gruba bakalım ona göre konuşalım yazık...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu iş bitmiştir arkadaşlar...geçmiş olsun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon8 Imparator Mucizesi Milli Takim Yaziklar Olsun

evlere şenlik milli takım gerçekleri görmemize izin vermeyen zihniyete
    yazıklar olsun bu mubarek bayramda kahır ettiniz bizi pohpoh lamayla bir yere kadar
    işte gerçek ben büyüğüm diyenlerin sonu bosnada norveç te maltada moldovyada
    hatta türkiyede macar maçında hakemin katkılarıyla almıştık ama yürümedi KRAL çiplak
    beyler ben büyüğüm demeyle büyük olunmuyor amel nerede yazıklar olsun
    kendimi zor tutuyorum neyse

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    maç bitti arkadaşlar...hep beraber sevindik...hepsi güzel ,hoş...ancak lütfen kendimizi kandırmayalım....bugünde çok kötü oynadık...63. dakikada iskoç hakemin yanlış kararıyla aleyhimize çalınması gereken penaltı verilmedi ve macarların en önemli gol silahı olan zoltan gera haksız bi biçimde oyundan atıldı...peki hakem doğru karar verseydi noolacaktı???kuvvetle muhtemel macaristan 1-0 öne geçecekti ve biz yüklendikçe emre aşık(bu adam nasıl kadroya alındı hala hayretler içerisindeyim) ve servet gibi iki tane ağır adamın arkasına attıkları her kontra topla bizi duman edeceklerdi...dolayısıyla bu galibiyet fatih terim hakkındaki fikirlerimde en küçük bir sapmaya yol açmamıştır...bu iş fatih terimle yürümez...norveç bizi duman eder haberiniz ola...ya fatih terim kalan maçlarda kendini toparlayacak yada çekip gidecek...başka seçenek yok....hatta ben federasyonda yetkili olsam işi bu noktalara bırakmadan çoktan fatih terimi gönderirdim...fatih hoca şu an birazcık üzerindeki baskıyı hafifletmiş gibi görünüyorsa yatsın kalksın iskoçyalı hakeme dua etsin....
    macaristan maçı sonrası bunları yazmıştım....amma velekin sayın terim maaş olarak aldığı ayda 140000 YTL 'nin karşılığını maalesef verememektedir...forum yönetimide izin verirse eğer federasyona fatih terimin görevden alınması için e-mail hazırlayıp gönderelim...

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri