REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Sayın yöneticilere bir öneri.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sayın yöneticilere bir öneri.

Son şehit olayından sonra, milletimizin sabrı fazlasıyla taşmıştır. Fakat öfkesini aktaracak bir yer aramaktadır. Dolayısıyla PKK ile işbirliği içinde olan ABD yi kınamak için, ingilizce bilen bir arkadaşımızın kaleme alacağı ağır bir kınama yazısı içeren bir mail i, bizim forum ve diğer forum arkadaşlarıyla bir mail grubu kurarak göndermeyi düşünürmüsünüz? Bu mail ler binler yüzbinler olur ve gereken etkiyi yapar sanıyorum. Bu kadar aleyhimize olan 1 milyon Iraklının katili ve hala can almaya devam eden bu ülkeyi kınamak için hiçbir şey yapmıyoruz. İnanıyorumki bu olay diğer forumlardada büyük destek görecektir.
    Şöylede diyebilirim, ingilizce bilen bir arkadaşımız bunu kaleme alsın ve foruma koysun.Selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mail ingilizce mi olcak türkçe mi??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Özgür Erge Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mail ingilizce mi olcak türkçe mi??
    Sayın Özgür, ingilizce olmaliki okuyup anlasınlar. Türkçe olursa bir kenara atılır. Onun için ingilizce bilen bir arkadaşımızın bunu kaleme alması gerekir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ingilizce olacak usta...amerikalılar okusun diye....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

varsa yapacak olan yapsın ingilizce bilen varsa yapsın

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kınama metnini yazınız...birileri nasılsa çevirecektir...ben çevirirdim ama iş yoğunluğu çok fazla ve vaktim yok malesef...o yüzden üzgünüm yardımcı olamıyacağım...sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nacizane fikrim bence iyi bir öneri katılıyorum araştıracağım.Peki hangi adrese göndereceğiz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şöyle düşündüm, ama üzerinde oynama yapılabilir.
    Irak a demokrasi getireceğim bahanesiyle, petrol yataklarına sahiplenmek için 1.000.000 Irak lının ölümüne neden oldunuz ve hala can almaya devam ediyorsunuz. PKK terör örgütüne silahlarınızı vererek ve destek olarak Türk askerini ve vatandaşını öldürtüyorsunuz. Türk milleti sizleri lanetle anıyor ve şiddetle kınıyor.

ABD elçiliğinin mail adresini bulmak lazım.
    Konu Kemal Turan tarafından (10-10-2007 Saat 15:37 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Şöyle düşündüm, ama üzerinde oynama yapılabilir.
    Çıkarlarınız uğruna 1.000.000 Irak lının ölümüne neden oldunuz ve hala can almaya devam ediyorsunuz. PKK terör örgütüne silahlarınızı vererek ve destek olarak Türk askerini ve vatandaşını öldürtüyorsunuz. Türk milleti sizleri lanetle anıyor ve şiddetle kınıyor.

ABD elçiliğinin mail adresini bulmak lazım.
    anafikir olarak güzel,ancak metni biraz daha geliştirmek gerekebilir....mesela sırf petrol için onbinlerce kilometre öteden gelip demokrasi havariliği yaparken elinize geçen şey siyah petrol değil milyonlarca insanın kıpkırmızı kanıdır..o lekeyi temizleyebilirmisiniz??....vb....değişik şeyler eklenebilir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    anafikir olarak güzel,ancak metni biraz daha geliştirmek gerekebilir....mesela sırf petrol için onbinlerce kilometre öteden gelip demokrasi havariliği yaparken elinize geçen şey siyah petrol değil milyonlarca insanın kıpkırmızı kanıdır..o lekeyi temizleyebilirmisiniz??....vb....değişik şeyler eklenebilir...
    ABD dünyadan yok ol desen daha iyi değilmi

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri