Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Sayýn yöneticilere bir öneri.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Sayýn yöneticilere bir öneri.

Son þehit olayýndan sonra, milletimizin sabrý fazlasýyla taþmýþtýr. Fakat öfkesini aktaracak bir yer aramaktadýr. Dolayýsýyla PKK ile iþbirliði içinde olan ABD yi kýnamak için, ingilizce bilen bir arkadaþýmýzýn kaleme alacaðý aðýr bir kýnama yazýsý içeren bir mail i, bizim forum ve diðer forum arkadaþlarýyla bir mail grubu kurarak göndermeyi düþünürmüsünüz? Bu mail ler binler yüzbinler olur ve gereken etkiyi yapar sanýyorum. Bu kadar aleyhimize olan 1 milyon Iraklýnýn katili ve hala can almaya devam eden bu ülkeyi kýnamak için hiçbir þey yapmýyoruz. Ýnanýyorumki bu olay diðer forumlardada büyük destek görecektir.
    Þöylede diyebilirim, ingilizce bilen bir arkadaþýmýz bunu kaleme alsýn ve foruma koysun.Selamlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

mail ingilizce mi olcak türkçe mi??

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ingilizce olacak usta...amerikalýlar okusun diye....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Özgür Erge Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    mail ingilizce mi olcak türkçe mi??
    Sayýn Özgür, ingilizce olmaliki okuyup anlasýnlar. Türkçe olursa bir kenara atýlýr. Onun için ingilizce bilen bir arkadaþýmýzýn bunu kaleme almasý gerekir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

varsa yapacak olan yapsýn ingilizce bilen varsa yapsýn

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kýnama metnini yazýnýz...birileri nasýlsa çevirecektir...ben çevirirdim ama iþ yoðunluðu çok fazla ve vaktim yok malesef...o yüzden üzgünüm yardýmcý olamýyacaðým...sevgilerimle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Nacizane fikrim bence iyi bir öneri katýlýyorum araþtýracaðým.Peki hangi adrese göndereceðiz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Þöyle düþündüm, ama üzerinde oynama yapýlabilir.
    Irak a demokrasi getireceðim bahanesiyle, petrol yataklarýna sahiplenmek için 1.000.000 Irak lýnýn ölümüne neden oldunuz ve hala can almaya devam ediyorsunuz. PKK terör örgütüne silahlarýnýzý vererek ve destek olarak Türk askerini ve vatandaþýný öldürtüyorsunuz. Türk milleti sizleri lanetle anýyor ve þiddetle kýnýyor.

ABD elçiliðinin mail adresini bulmak lazým.
    Konu Kemal Turan tarafýndan (10-10-2007 Saat 16:37 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kemal Turan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Þöyle düþündüm, ama üzerinde oynama yapýlabilir.
    Çýkarlarýnýz uðruna 1.000.000 Irak lýnýn ölümüne neden oldunuz ve hala can almaya devam ediyorsunuz. PKK terör örgütüne silahlarýnýzý vererek ve destek olarak Türk askerini ve vatandaþýný öldürtüyorsunuz. Türk milleti sizleri lanetle anýyor ve þiddetle kýnýyor.

ABD elçiliðinin mail adresini bulmak lazým.
    anafikir olarak güzel,ancak metni biraz daha geliþtirmek gerekebilir....mesela sýrf petrol için onbinlerce kilometre öteden gelip demokrasi havariliði yaparken elinize geçen þey siyah petrol deðil milyonlarca insanýn kýpkýrmýzý kanýdýr..o lekeyi temizleyebilirmisiniz??....vb....deðiþik þeyler eklenebilir...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    anafikir olarak güzel,ancak metni biraz daha geliþtirmek gerekebilir....mesela sýrf petrol için onbinlerce kilometre öteden gelip demokrasi havariliði yaparken elinize geçen þey siyah petrol deðil milyonlarca insanýn kýpkýrmýzý kanýdýr..o lekeyi temizleyebilirmisiniz??....vb....deðiþik þeyler eklenebilir...
    ABD dünyadan yok ol desen daha iyi deðilmi

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri